Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICIN LIK ISKORIŠĆEN NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

JK promoter za fejk garderobu!

Autor: Ekipa VIP | 06.09.2014 - 10:30:00h | Komentara: 1

Fotografije Jelene Karleuše, sa kojih se smeši odevena u skupe krpice, zloupotrebljene su kao reklama jednom butiku koji identične kopije prodaje putem društvene mreže Fejsbuk.

To je klasična prevara.  Ovo nije prvi put da se  moj lik zloupotrebljava

To je klasična prevara. Ovo nije prvi put da se moj lik zloupotrebljava | Foto: Promo

Naime, na stranici tog butika u ponudi su stvari u kojima se Karleuša fotografisala upravo za potrebe društvenih mreža. Takoreći, administratori te stranice iskoristili su pevačicine slike u svrhu marketinga, a za to je nisu ni pitali. U samopromociji otišli su toliko daleko da su na garderobu koja na Karleuši nije firmirana, već je kupljena u najobičnijem butiku, lepili etikete velikih brendova i naplaćivali je troduplo više.

Crna haljina  napravila je pomamu  među kupcima

Crna haljina napravila je pomamu među kupcima

 
S obzirom da se sve odvija preko interneta, niko ne zna kakva je garderoba uživo i da li sve zaista izgleda kao i na slici.

Nepoznata osoba putem interneta prodaje  dobre kopije firmiranih komada odeće, a  kupcima predstavlja da Karleuša nosi iste

Nepoznata osoba putem interneta prodaje dobre kopije firmiranih komada odeće, a kupcima predstavlja da Karleuša nosi iste


U ponudi se pored garderobe mogu naći cipele koje su Karleušin fetiš, ali i tašne, kaiševi, kupaći kostimi, a sve to prodaje se maltene po redovnim cenama.

Kontaktirali smo sa Jelenom kako bismo čuli njen komentar na zloupotrebljavanje njenih slika i ona nam je rekla kako ovo nije prvi put da neko koristi njeno ime u cilju zarade.

Ovo je i prezentacija  devojke koja je uzela isti model

Ovo je i prezentacija devojke koja je uzela isti model


- To je jedna klasična prevara. Ovo nije prvi put da se moj lik i fotografije zloupotrebljavaju na taj način. Tako se koriste žene koje vole mene i moje odevne kombinacije. Taman ovim putem da uputim apel na sve koji nasedaju na ovakve fore - rekla je za naš list pevačica.

Karleuša uči devojke kako da se obuku za male pare

Iako na sebi ima komade garderobe koji koštaju po nekoliko hiljada evra, Jelena nekoliko puta mesečno putem društvenih mreža savetuje svoje fanove kako da se obuku za male pare. Ona ispozira u odevnoj kombinaciji koja ukupno košta nekoliko hiljada dinara i pošalje devojke na adresu radnje gde takve komade mogu da kupe.

Poslednji komentari
  • s. Vreme: 06.09.2014 15:37h

    Nije u redu da se njeno ime bez dozvole koristi, ali ona isto tako nosi od snajderke sasivene modele koji su kopija poznatih dizajnera. To mu dodje kao bumerang.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP