Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČI SASLUŠANI U TOKU JUČERAŠNJEG DANA ZBOG POREZA

JK, Rada i Miroslav pevali u Poreskoj!

Autor: S. Arsić - S.Vojinović | 16.01.2015 - 10:30:00h | Komentara: 9

Prema procenama, srpska estrada godišnje utaji čak 87 miliona evra, i to tako što ne prijavljuje svoje stvarne prihode. Da bi se to sprečilo, Poreska uprava je rešila da pročešlja srpske pevače, pa su tako u toku jučerašnjeg dana saslušani Miroslav Ilić, Radmila Manojlović i Jelena Karleuša.

„Ja nisam došla  da zasenim bilo koga, nisam  donela nijedan dokaz jer nemam šta da  dokazujem“:  Jelena Karleuša

„Ja nisam došla da zasenim bilo koga, nisam donela nijedan dokaz jer nemam šta da dokazujem“: Jelena Karleuša | Foto: Vesna Lalić

Oko 10 časova, u zgradi Poreske uprave pojavio se „slavuj iz Mrčajevaca“, koji je sa inspektorima obavio informativni razgovor. Ilić se zadržao oko jedan sat u pomenutom objektu, a kako bi izbegao paparace, zamolio je zaposlene da izađe na sporedni ulaz. Pozvali smo ga telefonom da proverimo kako je prošao razgovor.


Marija i Snežana iskulirale Poresku!


Juče je u Poreskoj upravi trebalo da se pojave Marija Šerifović i Snežana Đurišić, ali se one do zaključenja ovog broja nisu pojavile. Kako saznajemo, ni Marija, ni Snežana nisu pozvale inspektore i opravdale svoje odsustvo. Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Đurišićevom, ali se do zaključenja nije javila na telefon.

- Bio sam u Poreskoj. Vrlo korektna atmosfera, od dokumenata sam im sve dostavio i napravili su zapisnik. Ispoštovao sam građansku dužnost i ostavio sam im kontakt telefon, tako da mogu da me pozovu šta god bude trebalo - izjavio je za naš list Miroslav.

Negde oko 13 časova, na saslušanje je došla i zvezda „Granda“ Radmila Manojlović u društvu svog menadžera. Bez šminke i vezane kose, Rada je utrčala u zgradu Poreske uprave, a po ulasku u lift okrenula se ka fotoreporteru i udelila mu osmeh. Nije bila raspoložena za davanje izjava, a šta je rekla inspektorima nismo uspeli da saznamo, ali verujemo da je „dobro prošla“ jer je po izlasku bila raspoložena.

Osmehom na poreznike: Rada Manojlović

Osmehom na poreznike: Rada Manojlović | Foto: Vesna Lalić


U 14 časova, ispred zgrade Poreske uprave pojavila se i Jelena Karleuša, vrlo raspoložena, a kada smo je pitali ima li tremu pred informativni razgovor, rekla nam je da je pošteni građanin i da nema čega da se boji.

- Ja sam kao savesni građanin ove države imala obavezu da se odazovem pozivu. Zbog jedne trule jabuke koja kvari sliku nas poštenih građana ne treba svi da budemo na crnoj listi i da budemo ljudi koji nešto kriju. Ja nisam došla da zasenim bilo koga, nisam donela nijedan dokaz jer nemam šta da dokazujem. Ja sam bogata ličnost, ali bogata jer imam čist obraz i dosije - rekla nam je Karleuša.

Danas ispituju Seku i Željka!


Željko Joksimović i Seka Aleksić trebalo bi da danas budu saslušani. Pevač i pevačica će, kao i njihove kolege koje su prethodno bile u Poreskoj, morati da opravdaju svoje prihode. Osim njih dvoje, na razgovor su još pozvani i Milica Pavlović, Mile Kitić, Dijana Janković i Milica Todorović. Kako saznajemo, poziv će još biti upućen i Zorici Marković, Zdravku Čoliću, Vesni Zmijanac i Džeju.

Nema zaštićenih na estradi: Marko  Marinković

Nema zaštićenih na estradi: Marko Marinković | Foto: Đorđe Kojadinović

Marinković: Ko se ne odazove, biće priveden uz asistenciju policije!

Marko Marinković, vršilac dužnosti direktora Poreske uprave, za „Alo!“ poručuje da neće biti zaštićenih na estradi.
- Poreska uprava radi na ustanovljavanju eventualnog izbegavanja poreskih obaveza. Za pojedine estradne umetnike za koje se prilikom davanja izjava utvrdi da nemaju zvanično registrovane prihode biće unakrsna procena imovine. Dakle, nama zaštićenih, svi će morati da plate porez - priča Marinković.
Na pitanje šta će biti sa onima koji budu pokušali da izbegnu razgovor sa poreskim inspektorima, on odgovara:
- Oni koji se ne odazovu pozivu da dođu i daju izjave, uz asistenciju policije biće privedeni u zgradu Poreske uprave - dodaje prvi čovek Poreske uprave.

Poslednji komentari
  • Darko Vreme: 16.01.2015 13:22h

    A nanogica???

  • Kriminalci su ipak gore! Vreme: 16.01.2015 13:23h

    Bas je cudna ova poreska za vreme radnog vremena zove pevace da im pevaju, a sta bivsi ministri, popovi, razni kriminalci-"biznismeni" i svi oni za koje je estrada mala maca ne znaju da pevaju?

  • dragan Vreme: 16.01.2015 17:01h

    Pa zar poreskoj trebaju saveti sve se njihovo vodi na rodbinu idite u radino selo kaze ja placam kiriju vade se na sve.

  • babujka Vreme: 16.01.2015 17:34h

    Ma kakvo saslusanje dozvoliti im jedan stan da imaju a za drugo odrati ih kroz porez pa se nece hvaliti i rasipati

  • marsovac Vreme: 16.01.2015 18:06h

    Kakva sramota! M. ilic, Karleusa, Rada??? A sta je bilo sa CECOM, DJURISICKOM, LUKASOM, BRUNCLIK, S. SAULIC, tekstopisac M. TUCAKOVIC, bre ne silaze sa ekrana, i u friziderima su se zavukli, pa koliko i kada su platili porez a o LEPAVI I DA ne pominjem pls nacionalne penzije?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP