Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ODVRATNO

JK se rugala Seki što nema decu!

Autor: Ekipa Alo! | 27.08.2013 - 23:10:00h | Komentara: 21

Da rat između javnih ličnosti može da pređe meru dobrog ukusa, uverili smo se nebrojeno puta dosad, ali je Jelena Karleuša uspela još jednom da izazove buru i pomeri granice kada je tokom prepiske na Tviteru prozivala Seku Aleksić što nema decu!

Jelena Karleuša

Jelena Karleuša: Danima u ratu sa Sekom, pljušte uvrede!


Uprkos tome što je folk diva u više navrata pričala da joj je najveća rana to što još nema potomstvo, te otvarala dušu o tome koliko je dubok trag na nju ostavio spontani pobačaj koji je imala pre dve i po godine, Karleuša je odabrala da je dirne u živu ranu!

„Bitch please (kučko, molim te)... Mogla si da imaš decu jedno 50 abortus puta... Ali se porodica ne zasniva u grupnjaku sa kamiondžijama iza šatora, zar ne?”, napisala je JK tokom obračuna na internetu sa rivalkom. Iako nigde nije pomenula ime Aleksićeve, bilo je više nego jasno na koga se odnosi njena prozivka.

Seka Aleksić

Seka Aleksić: Sve Jelenine priče o borbi protiv diskriminacije pale su u vodu!

Tijana Dapčević: Čega se pametan stidi!

Kao neko ko je svojevremeno prošao kroz tešku borbu za potomstvo i otvoreno govorio o toj bolnoj temi, Tijana Dapčević je posebno osetljiva na prozivke tog tipa.
- Ovo me je baš pogodilo kao majku i kao nekoga ko je prošao kroz vrlo bolan spontani pobačaj. Za svaku osudu je da se na društvenim mrežama raspreda o porodici, deci, potomstvu, i to na najgori mogući način. Inače, čega se pametan stidi, time se budala ponosi - rekla je pevačica.

Inače, ovo nije bila jedino ruganje na račun potomstva jer je pre toga JK napisala: „Bitch please... Zagrli svoju decu i ... Oh, sačekaj...”, da bi potom stavila slike svojih ćerki, što su gotovo svi protumačili kao prozivku. Sve ovo je izazvalo revolt brojnih korisnika Tvitera, posebno Sekinih fanova, koji su Jelenu počeli čak i da vređaju zbog toga što Aleksićevu ne ostavlja na miru. No, na optužbe da nije lepo nekoga prozivati zbog dece, Karleuša je reagovala rekavši: „Kako to mislite da nije u redu dirati decu od fat bitch (debela kučka)? Koju decu?!”.
Pominjanje Sekinog problema završila je u posprdnom tonu: „Bitch please... Naravno da želim da zatrudniš i da rodiš blizance... Pa viljuškar nema šta ne može da digne, bre.“

Jovana Nikolić: To je neljudski!


Jovana Nikolić, manekenka i buduća supruga Danijela Alibabića, i sama je nedavno imala spontani pobačaj, te je najoštrije osudila podsmevanje u vezi s tim.
- Svaka iole normalna osoba bi osudila nekoga ko napada ženu koja je izgubila dete ili ne može da ima decu. To je neljudski i veoma nizak udarac i ja nikada neću razumeti ljude koji se takvim sredstvima služe. Konkretno, u slučaju Jelene Karleuše mislim da je zaista želela Seki Alkesić da nanese jak udarac i pogodi je u slabu tačku, a uspela je samo da pokaže da je bez duše jer niko ko nije prošao kroz situaciju da izgubi dete ne može taj bol da razume. Iskreno, ta tema mi je veoma bolna i teško mi je da o tome pričam. Od kada mi se to desilo, izbegavam da pričam o tom gubitku i sa Danijelom i sa majkom i sa sestrom jer je to nešto što je veoma loše uticalo na moj psihički život i moje fizičko stanje - izjavila je vidno potresena Jovana.


Mada se trudila da nikako ne pomene ime Aleksićeve, Karleuša je u jednom trenutku vrlo jasno naznačila na koga misli kada je upozorila Seku da prestane sa prozivkama na njen račun: „Prema tome, debela, zla, isfrustrirana seljanko, pomeni još jednom mene, moga muža, decu ili majku i je**ću te”, uz šta je priložila nekoliko Sekinih fotografija.

Na sve ove uvrede, Seka nije reagovala trudeći se da bude uzdržana. Međutim, u jednom trenutku je na svoj profil postavila tuđ komentar, u kojem je pisalo: „Svaka priča o borbi protiv diskriminacije pada u vodu kada se žena koja ima decu podsmeva drugoj ženi zato što nema decu”.
Nakon što je na ovaj način odgovorila Karleuši i istovremeno objasnila da smatra da je Jelenina borba za ljudska prava zapravo licemerje, nije se više osvrtala na prozivke kada je potomstvo u pitanju.
Ono što je uradila bilo je da se zahvali onima koji su je podržali: „Hvala svim kolegama koji su mi pisali SMS, zvali, itd... Ne bih da imenujem jer će već neko preneti! Ali, lepo je znati da te kolege poštuju.“

Prozivke pljušte danima

Rat na društvenoj mreži započeo je pre nekoliko dana, kada je na jednom portalu pokrenut izbor za najzgodniju pevačicu i u konkurenciji su bile JK i Seka. Odmah su se pojavili komentari na društvenim mrežama, a uskoro su se u sve uključile i pevačice. Iako ni tada, kao ni kasnije, nisu pominjale imena, prozivke su pljuštale, da bi potom utihnule na nekoliko dana. Kako i zašto je rat ponovo počeo da se raspiruje, nismo uspeli tačno da utvrdimo, ali su međusobne prozivke pljuštale.


JK: “Kučko, molim te! Tvoje stanje se ne zove priridna oblina, već prirodna debljina. Evo progutaj još jedan kolač i ne gledaj moje slike - goje!”.
Seka: „Nemam vremena, odoh da se bućnem u svoj bazen. Jesam li rekla svoj, ne tuđi? Ne znam, možda treba da ponovim?”


JK: “Kučko, molim te, kvadrat moje vile na Dedinju i bazena sa slanom vodom košta više od tvoje kartonske kuće u kukuruzištu. Dive od muževa dobijaju vile na Dedinju, dok tvoj tebi uzima 10 odsto od svake tezge. Znači čitavih 300 evra!”


Seka: “Mislim da je najbolji odgovor za ove što boluju od šizofrenije IGNORE. Ne znam šta vi mislite, ali to je ZAKON. Ko će budali objašnjavati! Budale kojima treba medijska pažnja jer ih nema nigde treba ostaviti tamo gde jesu, na dnu! Ne bih da prljam više ruke!
JK: “Nećemo više dirati debelu kučku! Neka joj ovo bude opomena da mi više nikada ne dira decu, majku, muža... I neka joj Alah oprosti ružnu prošlost”.

Poslednji komentari
  • REALNA Vreme: 28.08.2013 00:01h

    Verujem da je Seka necim bocnula JK, moguce da je stvarno pominjala njenu porodicu. Daleko je ona od svetice koliko god se trudila da se predstavi drugacije. A Jeca Lavica na porodicu ne da (iako sama moze da je ne ceni, ali drugi MORAJU, hm). Ali stvarno, izrugivanje na racun neplodnosti ne da je neljudski, nego uzas! Posebno sto je poznato da je Seka jos i izgubila bebu. Ja, koja sam majka, nikada se ne bih usudila da tako prizivam zlo, sve i da sam necovek pa da i mogu da kazem tako nesto za drugu zenu. Obe su mi fuj i cela estrada mi je fuj i cao! :D

  • Marina Vreme: 28.08.2013 00:34h

    Koliko je Jelena jadna! Posto Ceca nije pala na prozivke, sad napada Seku! Koliko li joj je tesko sto ne moze da izadje u javnost sa necim dobrim i ponosnim,vec samo sa sramotama! Jadno,zaista jadno. I bolje da prestane da se hvali sa njenim fanovima,jer svi do jednog su poremeceni ljudi! :O

  • Jovan Jovanovic Vreme: 28.08.2013 00:46h

    Za nas je odvratno,za nju je to tipicno ponasanje.

  • hromi daba Vreme: 28.08.2013 05:43h

    Od Ušća pa na ovamo nižu se neuspesi JK, em što je drastično izgubila na profesionalnom planu, em što je moralno dokusurena. Njene frustracije idu toliko daleko pa poseže za onim tananim emotivnim nitima koje stvaraju duševnu bol. Da bi se netko naslađivao tuđom nesrećom mora da bude patološki opsednut tom osobom, do nedavno je to bila Ceca, a sada je Seka Aleksić. Urbana "gromada" JK posegnula je za najprimitivnijim načinom međusobnog komuniciranja, dirnula je u bolnu tačku Seku iako joj nikada nije spomenula decu. Više JK nije bitan način, glavno je da se vređa i ujeda. Javno mnenje će biti sudija i kao jedan od aktera mislim da JK treba izopštiti iz svih elektronskih i štampanih medija. Na društvenim mrežama joj ne treba odgovarati jer se kao imela hrani negativnim komentarima likujući kako je nekoga uspela isprovocirati. Više nego strašno !

  • CIRINELA Vreme: 28.08.2013 07:01h

    Ljudi, ona je bolesna, ostavite je na miru, novinari nemojte pisati o njoj i sama sebi će presuditi. Tako je najbolje.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP