Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PARADIRALA IZ FOTELJE

JK: Svaki drugi sveštenik je gej!

Autor: Ekipa VIP | 29.09.2014 - 21:00:00h | Komentara: 6

Opšte je poznata stvar da Jelena Karleuša svoje stavove iznosi javno, najviše putem društvenih mreža, tako je bilo i ovoga puta kada je zbog „Parade ponosa“ svoje kolege „namazala go*nima“, a pravoslavne i katoličke popove nazvala homoseksualcima. Naime, pevačica je juče u svom stili „divljala“ po društvenim mrežama i otkrila neke stvari koja očigledno samo ona zna od njoj bliskih izvora.

Nekad priča  i više nego  što treba: Jelena  Karleuša

Nekad priča i više nego što treba: Jelena Karleuša | Foto: Promo

- Gde su javne ličnosti, vajne pevaljke, pevači da podrže „Prajd“? A najbolji i najodaniji prijatelji su im homoseksualci? Go*na - napisala je Karleuša i otkrila sledeće:
- I u pravoslavnoj i u katoličkoj crkvi, svaki drugi sveštenik je gej! Javna tajna.

Međutim, to nije sve, pevačica se nije zadržala na tome, već je otišla korak dalje, pa je reklo bi se pozivala narod na linč.
- Mnogo se nervira Irinej zbog troškova „Prajda“, dok uzima od tog istog naroda za građenje hiljadite crkve i desetu „mečku“. Bude li se prolila ijedna kap krvi na „Prajdu“, svi treba da uzmu motke i isteraju đavola iz grešnog Irineja, da konačno vidi boga! - napisla je pevačica.

Oni šetaju sa njom, ali ne i ona sa  njima: Jelena i Boban Stojanović

Oni šetaju sa njom, ali ne i ona sa njima: Jelena i Boban Stojanović

I taman kada smo pomislili da će prestati, ona se ponovo oglasila, žaleći što upravo ona nije homoseksualne pripadnosti, pa makar na jedan dan.
- Uh, što nisam lezbijka samo na jedan dan, samo da bih nervirala ignorantne skotove - napisala je JK.
Na koje je skotove tačno mislila i koje je kolege nazvala go*nima to samo ona zna.


Estrada ćuti!

Javne ličnosti do pre dva dana mahom su branile učesnike „Prajda“, a tokom jučerašnjeg dana su utihnuli. Ana Nikolić, Indira Radić, Dunja Ilić, putem društvenih mreža apelovale da se podrži gej populacija, a sada su slučajno ili namerno van granica naše zemlje. Dakle, niko sa srpske estradne scene nije juče šetao Beogradom.
Poslednji komentari
  • Hehe Vreme: 30.09.2014 00:59h

    Ova isti Boki 13...Da se precepis od frika.

  • bordzija Vreme: 30.09.2014 03:51h

    Apropo izjave Jelene Karleuše da je svako drugo svešteno lice gej, a onda je svaka druga pevačica sponzoruša i prostitutka ?! Kako ustanoviti da je jedno i drugo istinito ? Nikako, ako je dozvoljeno JK da lupa, što da to ja ne uradim ?

  • JA* Vreme: 30.09.2014 05:36h

    Ova zena je veliki licemer i u stanju je da izjavi svasta u cilju svoje licne promocije ! Nije mi jasno sta ona u stvari hoce, da peva ne zna , ali zato stalno gura prst u oko celoj javnosti ili barem zdravom delu iste .....

  • даћен Vreme: 30.09.2014 07:52h

    лично проверавала и оверила. Тек да каже било шта и да новине пишу њене црне бисере. Ово је улица васпитавала од самог почетка формирања свести о себи и другима.

  • Драгомир Vreme: 30.09.2014 11:04h

    Поп може да буде геј?Ја несам срео таквог.Наш поп из мога краја недавно ошо у пензију.Када дође код мене да свети славску водицу ја га мунем од позади у леђа да се баци на милитву а не да заглеђује моју Радојку!Попе,ради свој пос'о?Скидај очи са моје прелепе супруге?И немо' да ја сакупим сеоске мангупе па да ,,опалимо,, серенаду испод попадијиног прозора!А,БАТО,ПОПАДИЈА ПРВА ЛИГА!Али за попу је изгледа туђе слађе?Сељачка посла!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP