Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICA VREĐA OBOŽAVAOCE SVETSKE DIVE

JK utripovala da je bitna kao Bijonse

Autor: I. Tubin | 08.05.2015 - 07:00:00h | Komentara: 7

Jeleni Karleuši očigledno nije bio dovoljan gnev fanova popularne starlete Kim Kardašijan, pa je sada započela novi rat sa obožavaocima Bijonse, jedne od najpopularnijih pevačica na svetu.

JK tvrdi da je Bijonse kopira

JK tvrdi da je Bijonse kopira

Naime, Jelena je na društvenim mrežama objavila fotografije planetarne dive Bijonse, koja nosi odevne predmete slične njenim i pored dodala fotografije na kojima je ona sama. Naravno, po dobrom, starom običaju, Jelena je odmah aludirala na to da je ponovo ona uzor nekoj svetskoj zvezdi, poručivši Bijonse:


- To se zove originalnost, trebalo bi da pokušaš - napisala je JK, verovatno misleći da je bitna koliko Bijonse. Fanovi svetske dive žustro su reagovali i izneli svoje mišljenje o našoj pevačici. Pošto se besni fanovi nisu zaustavljali, ona je odlučila da ne želi da smiri strasti, već da je vreme da uzvrati još jače i potom je uvredila sve fanove novom objavom.

- Bijonsini fanovi, kako ste me nazvali? Kasper? OK, vi rasistički mamoje*ci. Sami ste tražili ovo sra*e - napisala je Jelena uz fotografiju kojom je ponovo želela da dokaže da je Bijonse kopira.

Podsetimo, Jelena je prvo tvrdila da je Madona iskopirala njenu kampanju za album, potom je svoj stil poredila sa stilom Lejdi Gage. Ali onda je nastupio novi stadijum, kada se ozbiljno posvetila analizi stajlinga Kardašijanove i dokazivanju da je kopira. Sada je aktuelna Bijonse, a ako se ovde ne zaustavi, možda je sledeća na listi onih koji kopiraju njen stil Rijana, ili Šakira, ili ko zna koja planetarna zvezda. Izgleda da JK živi u ubeđenju da bi da nema nje svetske zvezde šetale gole i bose jer ne bi imale predstavu šta da obuku.
Poslednji komentari
  • ana Vreme: 08.05.2015 08:17h

    zasto nije na lečenju?

  • Dabgd Vreme: 08.05.2015 10:27h

    Pricajte vis ta god hocete, zena sebi radi takod obar PR da bi molga da drzi predavanja na fakultetu. Drugo po svim slikama i izgleda da je Bijonisni stilisti kopiraju ili uzimaju ideje. Jelena je sad vec postala svetski poznata modna blogerka.

  • pa Vreme: 08.05.2015 10:36h

    Ovo vise nije ni za komentarisanje, bez karijere, bez prijatelja, bez posla,nije ni cudo da je zastranila, bez zluardosti ali ova zena je bas bas,ovo vise nije ni marketing vec lici na vapaj za pomoc.

  • Milos Vreme: 08.05.2015 11:31h

    Kako je tuzan samo sarkazam kojeg je preeeevise u ovom clanku.

  • Pjanke15 Vreme: 08.05.2015 13:49h

    e vala bi imali da se na koga ugledaju. Bjesi tamo majke ti

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP