Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

TUGA

JK: Zbog stresa sam izgubila bebu!

Autor: B. Radulović | 23.08.2014 - 21:30:00h | Komentara: 4

Pevačica Jelena Karleuša preživela je pravu dramu kada je početkom godine u osmoj nedelji trudnoće izgubila bebu. Prema rečima lekara, konstantni stres kojem je bila izložena je u tom trenutku doveo do toga da telo odbaci plod.

Iako nije želela da se sazna za njen gubitak, magazin „Stori“ objavio je ovu informaciju, o čemu je Jelena nerado dala odgovore.

Jelena Karleuša i Duško Tošić

Jelena Karleuša i Duško Tošić

 - To je samo moja stvar, moja intima i ne želim o tome da se piše i priča. Nisam od onih koji kukaju, više volim da me vide kao nesalomivu. Iako sam žena i majka dvoje dece, sebe smatram velikim borcem. Dovoljno je ako kažem da je konstantni stres u mom slučaju doveo do katastrofalnih posledica - otkrila je pevačica uzrok gubitka bebe.

Pored nje su tokom oporavka, kako fizičkog tako i psihičkog, bili njeni najbliži.
- Moja porodica je tu za mene u svim životnim burama, suprug, majka, otac, tetka, brat i prijatelji. Oni su moje utočište i oni prave bedem oko mene. Sa druge strane, ja sam mama i činim sve da zaštitim ćerke od medijskog ludila, tabloida, loših ljudi i zlih namera. Moj najveći uspeh kao roditelja jeste što moja deca nemaju pojma šta se dešava oko njihove majke u sumanutom svetu šou biznisa - istakla je za ovaj magazin JK i otkrila da trenutno ne razmišlja da ponovo ostane u drugom stanju.
- Trenutno ne razmišljam o tome, ali nikad se ne zna - rekla je ona.
Podsećanja radi, Jelena se za fudbalera Duška Tošića udala 2008. godine i imaju ćerke Atinu (6) i Niku (5).

Divna: Ne želim da pričam o tome!

Divna Karleuša, Jelenina majka, koja joj je i najveća podrška, bila je uz nju i u ovoj za svaku ženu teškoj situaciji. Ipak, Divna ne želi da otvara stare rane i priča o teškom periodu koji su ostavile iza sebe.
- Zaista je neukusno da pričam o tome. Razumite, ali ne želim ništa da komentarišem. Nisu to stvari za komentarisanje - kratko nam je rekla voditeljka kada smo je pozvali.
Poslednji komentari
  • ana Vreme: 24.08.2014 00:08h

    sta treba da se desi da nestane?

  • Zoca Vreme: 24.08.2014 07:39h

    Molim nekoga,ako zna, da nam javi sta je gospodja po zanimanju.Maglovito se secam,mada nisam siguran da se nekada davno pisalo o njoj da je valjda pevacica.Godinama o njoj nije nista drugo pisano osim,osim sto su objavljivane slike naimtimnijih delova njenog tela i informacije,kao i ova koje ona nije htela da saopsti,ali eto neko objavi nesto sto ona samo zna,pa se o njoj pise ,a ona to bas nece.

  • budimo-realni Vreme: 24.08.2014 14:28h

    ...ako se ne varam, u tom periodu je prozivala S. A. kako nema decu.... toliko..... nije to od stresa, vec od zlobe prema drugim ljudima.

  • veselica Vreme: 24.08.2014 14:50h

    toliko zlih, ruznih , frustriranih , nicim izazvnih reci na malom prostoru, kazuju da su autori frustrirani , nesretni i iskompleksirani . a to jos vise daje snagu ovoj mladoj , zgodnoj zeni, porodicnoj, majci dvoje dece, modnoj ikoni, da na svoj nacin da odgovor svima koji je napadaju. cudi me samo sto se spusta na njihov nivo.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP