Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POZNATI PEVAČ OTVORENO PRIČA O PRIVATNOM ŽIVOTU

Joksimović: Na ulici su mi vikali „pederu“

Autor: E. A. | 06.02.2015 - 20:23:00h | Komentara: 11

Popularni pevač Željko Joksimović retko u javnosti priča o svom privatnom životu, a ovog puta je otkrio koliko je na njega uticalo to što ga mnogi nazivaju „pederom“. U intervjuu za magazin „Nedeljnik“ Joksimović se osvrnuo na pitanja o karijeri, problemima u društvu, ali je pričao i o privatnom životu, pa je objasnio da je njegova supruga Jovana mislila da se on privatno šminka.

Željko Joksimović

Željko Joksimović | Foto: Oliver Bunić

- Ogromna odgovornost je na medijima jer oni kreiraju sliku o svemu o čemu pišu, pa i svima nama koji se bavimo javnim poslom. Za mene kažu da se šminkam, a ja ti kažem, ko god da je ikada ušao u TV studio ili snimao spot, zna da mora da uđe prvo u šminkernicu da se ne bi sijao od svetla i onda silazi u studio. To nema veze sa mozgom, ali došlo je do toga da jednom, kada sam sedeo sa Jovanom na ručku na početku veze, ona kaže: „Izvini, moram da te pipnem“. Ja je pitam: „Zašto?”. Kaže: „Nisi našminkan, a koža ti je takva da deluje kao da jesi“ - priča Željko i dodaje:


- Pazi kad su i nju ubedili. Ovde je tri puta izgovorena laž postala istina i za to niko ne odgovara. Moraš da osetiš kad je momenat da nekome pokažeš zube. Nismo mi u Švedskoj. Zamislite kako je moja ćerka odrastala i šta je sve čitala u novinama. Da joj je tata peder, da se šminka. Kako je njoj bilo kad je odlazila u školu? Da li je neko razmišljao o tome? - upitao se Joksimović, a onda je ispričao kako su ga na ulici nazivali pogrdnim imenima.

- Ovde je „peder“ svako ko se umiva i šiša dlake. Do 2004, dešavalo se da otvore prozor na autu i viknu mi: „Pederu“. Sad kad me sretnu, često mi kažu „kralju“, „legendo“, „kakva ti je ova pesma“. Valjda sad više nisam - kaže popularni pevač i objašnjava da je sinonim za pesmu „Miljacka“ Ivica Dačić.

- Kad bih sreo nekog čoveka na ulici i rekao mu „Miljacka“, njegova asocijacija bi bila „Dačić“, a ne Bešlić koji ju je otpevao, ni ja, koji sam je napisao. Toliko smo mi estradizirali njegovu želju da peva „Miljacku“ da je postao sinonim za tu pesmu. Ko bi rek‘o, čuda da se dese - objašnjava Joksimović, a osvrnuo se i na svoj uspeh na „Evrosongu“, kada je osvojio drugo mesto sa pesmom „Lane moje“.

- Kad sam se vratio iz Istanbula, nijedan zvaničnik mi nije čestitao, a osvojili smo drugo mesto. Niko. A ja sam siguran da je kultura naša prilika da menjamo imidž zemlje i da drugi ljudi čuju za nas. Voleo bih da mi budemo država koja će izvoziti film i muziku, kulturne projekte, nismo mi samo ni Guča i „Egzit“. Mi imamo „Montevideo“, koji je više od filma, verovatno najbolje filmsko ostvarenje u poslednjih 10-15 godina. To je prosto film za ponos - izjavio je pevač, ali i otkrio da je gledao intervju koji je njegova supruga Jovana radila sa Aleksandrom Vučićem.

- Gledao sam u Švedskoj Jovanin intervju sa Vučićem. Ona se danima pripremala i ja sam ponosan kako je uradila i razgovarala. Osim što je emisija bila informativna, bila je i zabavna, razbila je suvoparnu i rigidnu formu političkog tok šoua - zaključuje Joksimović.
Poslednji komentari
  • ana Vreme: 06.02.2015 22:31h

    Željko muzički DIV

  • misa tumbas Vreme: 07.02.2015 06:48h

    ne sekiraj se ....mi smo narod ljubomornih zavidnih i nekulturnih seljaka

  • Saveta Vreme: 07.02.2015 09:25h

    Ne zovu te pederom zbog seksualnog opredeljenja, nego zato sto ti je Montevideo“ "više od filma" i " verovatno najbolje filmsko ostvarenje u poslednjih 10-15 godina".

  • Ana Vreme: 07.02.2015 09:49h

    Jul je cool - Seljacino ljigava

  • Krčko Vreme: 07.02.2015 10:46h

    Da nijesi zaslužio nebi te tako i nazivali..Ljigav si podmuka. Umišljaš,da si Mocart.A na svakoj tvojoj pjesmi ima plagijata 6 sekunde od jedne muzike,5-6 od druge itd..Ko te ne zna skupo bi te plati..Što ne pođe u Zagreb ili Skoplje ili Podgoricu.. no si došao da bereš slavu u SRBIJu..koju ne voliš kako drugi misle...Glasao si da se SRBIJa i C.Gora odvoje a živiš u SRBIJU..Nisi jedini..svi dođete u Srbiju..a lajete za njom!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP