Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČ UVREDIO AKTIVISTU

Joksimović poručio Azdejkoviću: Sjaši pederčino (FOTO)

Autor: Ekipa Alo! | 17.12.2013 - 13:00:00h | Komentara: 5

Gej aktivista Predrag Azdejković izgleda da je toliko iznervirao Željka Joksimovića svojim tvitom "Moraću da počnem da koristim tečni puder kao @ZZeljko Joksimović... izgleda da je to najbolji način da nađem ženu" da mu je pevač odmah odgovorio tvitom "Sjaši pederčino" i fotografijom da njegov tvit nije za mlađe od 12 godina. Na ovu prozivku Azdejković mu je odmah odgovorio " Ko mi kaže pa se i ne ljutim".

Željko Joksimović

A sve je počelo kada je Zoran Kesić ju svojoj emisiji na televiziji B92 preksinoć ugostio gej aktivistu Predraga Azdejkovića, a ovaj je isprozivao mnogo poznatih muškaraca insinuirajući da su homoseksualne orijentacije.

Kesić je povodom nedavno održanog referenduma u susednoj Hrvatskoj o gej brakovima porazgovarao sa, kako ga je oslovio, "jedinim srpskim homoseksualcem", interesujući se kako on zamišlja svoje venčanje. Nakon što je Azdejković do detalja opisao svoje "devojačke snove" i želju da se uda u venčanici koju bi kreirala Verica Rakočević, voditelj ga je upitao:

- Imate 35 godina, niste mali, svi smo prošli te mladalačke faze eksperimentisanja, i jasam išao na žurke, svašta je tu bilo, ali kada će vas proći "ovo vaše"?

- Pa, što bi rekli Boško Jakovljević, Nenad Radujević i Jugoslav Pantelić, još uvek nije došla ona prava, ali kad dođe ta prava, i ja ću se oženiti kao Željko

Joksimović, Ivan Bosiljčić i Karamela - kazao je gej aktivista, kao da je već imao spreman odgovor.

- To su prva imena koja su mi pala na pamet. Nema nekog posebnog objašnjenja. Što bi rekao pobednik "Zvezda Granda" Gile: "Ja sam Bosanac, toga kod nas nema", a ja kažem, toga nema na srpskoj estradi i u modi - poručio je Azdejković.

Poslednji komentari
  • Ludi ja Vreme: 17.12.2013 16:59h

    V ocigledno se citate sebe ili samo prepisete tekstove,Kada jedan du**ljubac provocira normalnu osobu ,onda je to ok ,cim ovaj uzvrati ,on je sotona i olos ma sve najgore ,trebate da se stidite sta radite i jos jedna stvar ,slobodno ne morate ovo da objavitesvi znaju moj stav oko uvrnutih

  • ljilja Vreme: 17.12.2013 18:03h

    Bravo Željko

  • nedjo Vreme: 18.12.2013 04:26h

    zeljko ga ipak gotivi

  • Anci Vreme: 18.12.2013 08:51h

    Zeljko Joksimovic ne voli muskarce, ni zene, on voli samo sebe....

  • leontina Vreme: 18.12.2013 10:56h

    Lane cuti i pokri se po usima jos svi pamte "zurke" koje je Leontina organizovala dok si se "probijao" na trziste.Pozdravio te dedica iz C.R. i Bosko Jakovljevic I PORUCILI DA NE KENJAS VISE!!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP