Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NIŠVIL, GITARIJADA, PARK FEST

Još nije kraj festivalima za ovo leto!

Autor: Tanjug | 20.07.2014 - 15:00:00h | Komentara: 0

Leto je u jeku, najveći muzički festivali Exit i Belgrade Calling su završeni, međutim ljubitelje dobre muzike u avgustu očekuje još dobre zabave.

Inspektor Blaža i Marko Kon toče pivo

Ber fet od 13. do 17 avgusta: Prošle godine Inspektor Blaža i Marko Kon točili pivo | Foto: Nebojša Marković

 
Jedna od već kultnih manifestacija koja će biti održana na Ušću je Beer Fest na kojoj će posetioci moći da uživaju i prepuste se letnjim čarima uz odličnu muziku i nezaobilazno pivo.

Ove godine posetioci Ušća će od 13. do 17. avgusta moći da uživaju uz zvuke američke zvezde Si Lo Grina, di-džejeva Felixa Da Housecata, Darrena Emersona, ali i uz bendove Parni Valjak, Bajaga i instruktori, Van Gogh, Hladno pivo, Goblini, Bad Copy, YU grupa, Edo Maajka, Darkwood Dub, Ortodox Celts, S.A.R.S. i mnoge druge.

Međutim, pre Beer Festa, Zaječar će biti centar rokenrola, pošto će u tom gradu od 30. jula do 2. avgusta biti održana 48. Gitarijada koju će pratiti mnogobrojni sadržaji na pet različitih stejdževa.

„Riblja čorba“

„Riblja čorba“ nastupiće na gitarijadi


Na Gitarijadi će ove godine nastupiti Riblja Čorba, Kerber, Atomsko Sklonište, Van Gogh, Goblini, YU Grupa, Prljavo Kazalište, Partibrejkersi, Death Saw, The Dibidus, Dža ili Bu, Pero Defformero, kao i prošlogodišnji pobednici Mud Factory i pobednici publike Huti Ota Tre, ali i grupa Sevi iz glavnog grada Sofije.

Pored takmičara, posetioce očekuju i Lajko Felix, Balkan Strings i Sierra Leone's Refugee All Stars, Night Shift, Jimmy Roggers, Project Tosh, S.U.S, Helm, Čvrge i drugi.

Poštovaoci džeza od 14. do 17. avgusta mogu uživati na Nišvil dzez-festivalu u Nišu na kojem će biti održano 80 koncerata na sedam bina, a nastupiće 560 izvođača.

Vlatko Stefanovski

Vlatko Stefanovski ove godine nastupa na Nišvilu


Festival će tradicionalno početi i završiti se nastupom niških sastava. Na otvaranju to će biti Moba i Oliver Katić, a na zatvaranju Proces. Među ostalim izvođačima su VaLYa Balkanska & Orkestar 101 KABA GAIDI, The Cookers, Dorado Sćmitt, Tania Maria, Manglares, Vlatko Stefanovski i Miroslav Tadić i drugi.

Užice takođe priprema žurku u vidu Park festa 25. i 26. jula na kojem će nastupiti Alen Islamović u Bijelo dugme, Ritam nereda i bend Aerodrom.
Ulaz na dogadjaje je besplatan, sem na prvo veče Beer Festa za kada je potrebno izdvojiti 300 dinara.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP