Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

BIVŠI SUPRUŽNICI

Jovana: Danijela više ne želim da vidim!
Danijel: Jedva čekam da se otarasim Jovane!

Autor: | 02.02.2014 - 10:30:00h | Komentara: 4

Jovana Nikolić i Danijel Alibabić uskoro će se naći pred sudom u Podgorici. Prvo ročište u njihovoj brakorazvodnoj parnici, kao i povodom tužbe koju je pevač podneo protiv još uvek zakonite supruge za pokušaj iznude novca i klevetu, zakazano je za 25. februar.

Danijel Alibabić i Jovana Nikolić

Danijel Alibabić i Jovana Nikolić | Foto: Nemanja Kostić

Obe strane uredno su pozvane, a da li će se naći oči u oči prvi put nakon što se Jovana krajem decembra iselila iz njihovog iznajmljenog stana u Beogradu i vratila se u u rodni Niš, saznaćemo za nešto više od tri nedelje. Danijel tvrdi da će doći na ročište jer nema od čega da beži. Njemu je u interesu da što pre postane slobodan čovek i vrati se normalnom životu.

Kako kaže advokat

- Naravno da ću se odazvati sudu, jer na moj zahtev je pokrenut taj proces. Da budem iskren, jedva čekam da se ovaj brak okonča - rekao je Danijel za Kurir.

Za razliku od njega, Jovana, koja se već uveliko predstavlja pod devojačkim prezimenom Nikolić, ne želi da do njihovog susreta dođe. Ona bi najradije da izbegne da bude s Danijelom u istoj prostoriji.
- Dobila sam poziv za suđenje u Podgorici, ali se najradije tamo ne bih pojavljivala. Danijela više nikada u životu ne želim da vidim. Ipak, postupiću onako kako mi kaže moj advokat. Takođe ću se s njim posavetovati da li ću tražiti nadoknadu za sve ono što sam proživela u tom braku - poručila je Jovana.
Inače, kako Kurir saznaje od izvora bliskog Alibabiću, tri tužbe koje je podneo protiv Jovane spojene su u jednu. S druge strane, Jovanini prijatelji kažu da ona o tome nije obaveštena.
- Jovana ne zna da su sve tri tužbe spojene u jedan proces. Ona nam je rekla da je dobila poziv, ali da će se na prvom ročištu govoriti samo o mogućem pomirenju između nje i Danijela. To će biti samo forme radi, jer o tome da spasu brak nema ni govora. Klevetu i iznudu nije pominjala - kaže naš izvor blizak Jovani.

 

Traži posao 

Nikolićeva se posle boravka u Beogradu vratila u Niš. Traži posao, a kako su nam rekli njeni prijatelji, dobila je nekoliko ponuda da bude zaštitno lice nekih proizvoda.
Poslednji komentari
  • Mrgud Vreme: 02.02.2014 11:30h

    Firma koja nju vidi kao zastitno lice reklamira proizvod konkurencije. To nece bidne..

  • 7676 Vreme: 02.02.2014 20:37h

    Najbolje je da u pocetku bude kod roditelja i bavi se necim, a on neka se slikuje sa zenskima da se ukrije trag. Bas je providan kad se stakno cereka.

  • Suljega Konik Vreme: 02.02.2014 20:39h

    Sjćam se Farme,kako je DANIJEL plakao za njom kada je otišla lekaru.A sada kaže;"jedva čekam da se otarasim Jovane".Prije će biti obratno mladi momče....

  • Marketinski par Vreme: 02.02.2014 23:08h

    U ovoj prici nema nevinih.Krivi su i jedan i drugi,tj nasao lonac poklopac

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP