Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POPULARNI VODITELJSKI PAR NAPUŠTA „RUŽIČASTO JATO“

Jovana i Srđan od 1. januara na „Prvoj“!

Autor: Dragana Tripić | 29.11.2013 - 21:00:00h | Komentara: 13

Voditeljski par je već najavio svoj odlazak sa “Pinka” krajem decembra uz obrazloženje da su dobili ponudu koja se retko odbija

Jovana Joksimović i Sređan Predojević

Jovana Joksimović i Srđan Predojević

Ako je verovati onoj narodnoj da se za Novu godinu valja započeti nešto novo, onda su Srđan Predojević i Jovana Joksimović učinili pravu stvar jer će upravo svoju trenutnu matičnu kuću, Televiziju “Pink”, zameniti TV “Prvom”! Kako “Alo!” ekskluzivno saznaje, poznati voditelji odlučili su da stave tačku na dosadašnju saradnju sa „ružičastom televizijom“ i svoj posao nastave od 1. januara 2014. godine u mladoj i perspektivnoj medijskoj kući.
- Kada su u martu 2010. godine prešli sa RTS-a na “Pink”, Srđan i Jovana bili su ubeđeni da će u ovoj medijskoj kući ostati bar jednu deceniju, međutim, stvari su se drastično promenile - kaže naš dobroobavešten izvor i nastavlja:
- Iako su Željko Mitrović i njegova supruga bili i te kako naklonjeni voditeljskom paru, njih dvoje jednostavno nisu bili zadovoljni tretmanom koji su imali u poslednje vreme, pa su odlučili da karijere nastave na “Prvoj”, gde su ih dočekali raširenih ruku. Kako su nerazdvojan tandem, Jaksimovićeva i Predojević posle postignutog dogovora sa čelnicima ove televizije prvo dobro jutro gledaocima poželeće 1. januara 2014. godine. Informacija da je Jovana trudna i da će uskoro morati na trudničko bolovanje nije “kočila“ pregovore, tako da su sve kockice sklopljene za budući posao - dodao je naš izvor.
Inače, njih dvoje već su najavili svoj odlazak iz „ružičastog jata“ krajem decembra uz obrazloženje da su dobili ponudu koja se retko odbija. Do komentara aktera priče nismo došli do zaključenja ovog broja, ali iz ranijih iskustava, sigurni smo da o ovom transferu ne bi pričali. Bar još neko vreme.
 
Poslednji komentari
  • kurcovic alojzija Vreme: 29.11.2013 21:52h

    kako to odvratno zvuci--- dobili smo ponudu koja se retko odbija---, znaci tim samozvanim i kako oni misle nezamenljivim novinarcicima jedino pare, u zivotu sve znace.alavi su da je ovo degutantno sto cujemo.

  • ogoljena žlezda Vreme: 30.11.2013 07:11h

    kurcoviću alojzije,da ti ne dobiješ zaradu nekoliko meseci unazad,šta bi uradio?zakleo se gazdi na večnu vernost bez nadoknade I noću šetao parkom kod ek.fakulteta!

  • sofronije Vreme: 30.11.2013 07:28h

    Svuda u svetu su pravila rada na TV ista,ko da vise dobije bolje voditelje glumce rezisere,sto da ne.I ovako se cuti a treba reci da Pink duguje svojim radnicima plata i plata,ali se zbog ko zna cega mudro cuti.Neka kazu da li je isplacena Farma 4 neka kazu koliko meseci kasne plate zaposlenima,koliko kasne isplate statistima.Zasto sve vise radnika daje otkaze,kolko duguju drzavi,pa tek onda cete shvatiti da je Pink ne samo nekvalitetna TV vec i leglo dugova i kojekakvih mahinacija,ma sta njegov tzv vlasnik pricao i pokusavao da prikrije. Ako onaj Sarenica dolazi kod njih onda za ovo dvoje kvalitetnih voditelja zaista i nema vise mesta u njoj.Sta ce oni tu sa kojekakvim priucenim i nabedjenim voditeljima propalim novinarima i tzv reziserima koji su skole videli po kojekakvim privatnim fakultetima.Sve u svemu i treba da idu na Prvu jer je kvalitet programa mnogo bolji nego kog ovih obojenih u rozle.

  • Bata Srećko Vreme: 30.11.2013 07:51h

    Ni jedno ni drugo nisu nikakvi voditelji. Ona pogotovo priča kroz nos dikcija katastrofalna. U vreme prošlih vremena oni ne bi mogli ni tenis da prenose. Ali njih vise niko ni ne gleda pogledajte statistiku- Čist poslovni promašaj za PRVU ako je ova vest tačna.

  • tomi Vreme: 30.11.2013 08:01h

    Jos tu nisu bili.Kad ljudi umisle da su nezamenljivi,novac je cudo

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP