Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

CARSKI!

Jovana i Željko iskeširali 3.000 evra za porođaj! (FOTO)

Autor: S. Arsić | 12.04.2014 - 20:00:00h | Komentara: 6

Nakon što je njegova supruga Jovana u četvrtak po podne na svet donela dečaka kom su dali ime Kosta, Željko Joksimović ne može da sakrije radost zbog rođenja sina. Zbog toga je već juče ujutru pohitao u posetu supruzi, što je ovekovečio i naš paparaco. Kako saznajemo, Jovana je u privatnoj klinici carskim rezom na svet donela prelepog dečaka, a ponosni roditelji su za porođaj izdvojili 3.000 evra, koliko i košta ovaj hirurški zahvat.

Odlično se oseća: Jovana Joksimović

Odlično se oseća: Jovana Joksimović | Foto: Nemanja Radenković

 - Jovana je u četvrtak u 18.13 na svet donela prelepog dečaka kom su dali ime Kosta. Ona se porodila carskim rezom, a kako je porođaj bio u jednoj poznatoj privatnoj klinici, Jovana i Željko su morali da plate 299.000 dinara, što sa svim troškovima iznosi oko 3.000 evra. Oni su želeli da Jovana ima sav komfor dok se porađa, pa su zato izabrali ovu privatnu kliniku - izjavio je za „Alo!“ izvor blizak ovom bračnom paru i dodao da se Jovana odlično oseća, iako se porodila 25 dana pre termina koji su joj doktori odredili.

Popularni pevač je  juče posetio sina Kostu  i suprugu u jednoj  beogradskoj privatnoj  klinici, a svoju radost  nije mogao da s

Popularni pevač je juče posetio sina Kostu i suprugu u jednoj beogradskoj privatnoj klinici, a svoju radost nije mogao da s | Foto: Nebojša Marković

 Inače, ponosni tata je juče oko 10.30 stigao ispred bolnice u kojoj se nalaze Jovana i mali Kosta. Sa osmehom na licu i poklonom u ruci izašao je i svog automobila i uputio se ka ulazu. Kada je video našeg fotoreportera, Željko je mahnuo i zahvalio se na čestitkama okupljenih novinara. Više od dva sata Joksimović se zadržao u klinici, gde je prvi put u naručje uzeo mališana, ali i razgovarao sa Jovanom, a po izlasku je kratko rekao:
- Srećan sam, cela porodica je presrećna. Za dečaka smo odabrali ime Kosta zato što nam je bilo najlepše od svih koje smo imali na spisku, a i to ime mu pristaje. Jovana i beba su odlično, a ja ne mogu da vam opišem koliko sam srećan, to je poseban osećaj - izjavio je ponosni tata, koji je juče ceo dan primao čestitke od prijatelja i kolega.

Mina slavila dolazak brata!

Mina Joksimović / Foto: Instagram

Mina Joksimović / Foto: Instagram

 Ćerka Željka Joksimovića iz prvog braka Mina u četvrtak uveče je izašla u grad kako bi sa prijateljima proslavila dolazak brata Koste. Ona je na društvenoj mreži Fejsbuk postavila fotografiju napravljenu pred sam odlazak u provod, a kako saznajemo, sve vreme se veselila, jer se njihovoj porodici pridružio jedan dečak. Ona je veoma srećna zvog rođenja malog Koste, ali takve stvari nije želela dodatno da komentariše na pomenutoj društvenoj mreži.

Poslednji komentari
  • goca Vreme: 12.04.2014 21:51h

    cestitam na rodjenju deteta.ovakvo foliranje jos nisam videla.

  • др Vreme: 12.04.2014 21:53h

    Побогу новинари шта то урадише са тим еврима.

  • devla Vreme: 12.04.2014 22:19h

    e bas me zabole

  • Mix Vreme: 13.04.2014 01:22h

    Mini moze da bude samo polubrat.

  • j@ Vreme: 13.04.2014 12:32h

    Nekada su se zene poradjale uz merdevine i bile zive i zdrave...a Jovana Joksimovic za porodjaj nije imala merdevine al' je imala 3000 eura kojim je mogla spasiti neko bolesno dete...a bili bi zivi i zdravi i ona i beba..

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP