Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

JOKSIMOVIĆI SE BAŠKARILI NA HRVATSKOM PRIMORJU

Jovana i Željko letovali kod hrvatskog tajkuna!

Autor: A. Vučićević | 29.07.2014 - 09:30:00h | Komentara: 2

Popularni supružnici Jovana i Željko Joksimović nedavno su pobegli od gradske gužve i poslovnih obaveza i sa sinom Kostom otputovali u goste kod hrvatskog tajkuna Ivice Todorića. Kako „Alo!“ saznaje, Joksimovići su već nekoliko godina prijatelji sa najbogatijim čovekom u Hrvatskoj, koji im je ustupio svoj posed kako bi se nekoliko dana odmorili i uživali sa svojim sinom.

Važno je da je njima lepo: Željko i Jovana Joksimović

Važno je da je njima lepo: Željko i Jovana Joksimović

- Jovana i Željko su nedavno otputovali u Hrvatsku sa sinom Kostom kako bi se odmorili od svih poslovnih obaveza i napunili baterije za nove poduhvate. Kako su godinama prijatelji sa Ivicom Todorićem, on ih je ugostio na njegovom domu u Hrvatskoj, gde su se oni odlično proveli. Njih dvoje su nekoliko dana uživali na tom posedu, gde su se sunčali, kupali, ali i igrali se sa malim Kostom - izjavio je za „Alo!“ izvor blizak bračnom paru i dodao da su se Joksimovići odlično proveli na odmoru.

Galantan prema svojim gostima: Ivica Todorić

Galantan prema svojim gostima: Ivica Todorić


- Ivica se potrudio da maksimalno uživaju u luksuzu i činio je sve da se osećaju kao kod svoje kuće. Željko i Jovana su mu neizmerno zahvalni na svemu što je učinio za njih i nose prelepe uspomene sa ovog letovanja. Iako je Kosta još uvek mali, Jovana i Željko su ga vodili na plaže, gde su provodili zajedničke trenutke i odlično se proveli - dodaje naš izvor.

U nameri da potvrdimo ove informacije, pokušali smo da kontaktiramo sa popularnom voditeljkom i pevačem, ali se do zaključenja ovog broja nisu javljali na telefon.

Inače, poznati par se do sada nije slikao sa svojim mališanom, kao što naše javne ličnosti obično rade, ali nije isključeno da uskoro vidimo prve fotografije njihovog naslednika.
Poslednji komentari
  • SIROTANI Vreme: 29.07.2014 12:30h

    Dobro je da imaju takvog prijatelja - i NJIH UBI KRIZA !

  • Lana Vreme: 29.07.2014 14:31h

    Nigde ne mogu da pročitam da imaju i neke siromašne prijatelje. Oni izgleda samo za prijatelje biraju one bogate. To je malo čudno. Da kojim slučajem, neko od tih bogatih "prijatelja" osiromaši, ne bi ni prijateljstva više bilo. I da, zaboravih, nigde ne vidim da su oni u svom domu nekog ugostili.... Čudno, ne kažem da nisu, naravno, ali mogli su da obaveste novinare i za to, ako je bilo, pošto smo uredno informisani za sva njihova kretanja, ....... Ccccccc

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP