Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ALO! USLIKAO SUPRUGU DANIJELA ALIBABIĆA JUČE U BEOGRADU

Jovana: Mislim da mi je Danijel ukrao vibrator!

Autor: Ekipa VIP! | 13.01.2014 - 11:35:00h | Komentara: 22

Tajne iz bračnog života Jovane i Danijela Alibabića ne prestaju da iznenađuju javnost, a poslednja informacija do koje smo došli jeste da manekenka sumnja da je Crnogorac ukrao njen vibrator. Naime, Jovana je svoju spravu za samozadovoljavanje navodno ponela u Crnu Goru u pevačevu rodnu kuću, a kada je videla da je nema u ormanu, pretpostavila je da je Danijel uzeo i tada je prvi put posumnjala da je homoseksualac.

Jovana

Pokajala se zbog braka sa Danijelom: Jovana Alibabić

 

„Mislim da mi je Danijel ukrao vibrator, ali ne mogu da tvrdim. Ne želim da prljav veš iznosim u javnost“, izjavila je Alibabićeva za „Alo!“

- Kada se udala za Danijela, Jovana je svoj vibrator ponela u Crnu Goru i sve vreme ga je držala u svom ormanu. Jedino su njih dvoje znali gde se nalazi. Kada je Danijel jednog dana otišao na put, ona je shvatila da vibratora nema i odmah se zapitala gde je. U tom trenutku je pozvala Danijela, koji joj je, po njenim rečima, rekao:

Jovana Nikolić / Foto: Đorđe Kojadinović

Opuštena šetnja beogradskim ulicama.../ Foto: Đorđe Kojadinović

Jovana Nikolić / Foto: Đorđe Kojadinović

Danijel: Nemam komentar
na te gadosti!

Kako bismo saznali da li je Danijel Alibabić zaista ukrao vibrator od svoje bivše supruge Jovane, kontaktirali smo sa pevačem, koji ništa nije želeo da komentariše.


- Nemam komentar na te gadosti - bilo je sve što nam je rekao Alibabić, koji se i dalje nalazi u Podgorici sa svojom porodicom.

„Ne sekiraj se, sigurno je tu negde.“ Međutim, ona nije mogla da ga nađe. Svojim najbližim prijateljima Jovana se poverila i rekla da sumnja da je Alibabić homosekualac jer joj je veoma čudno to što se desilo - izjavio je za „Alo!“ izvor blizak manekenki.


U nameri da saznamo šta se tačno desilo, kontaktirali smo sa Jovanom Alibabić, koja je potvrdila naša saznanja.

- Ne verujem da ste to saznali. Mislim da mi je Danijel ukrao vibrator, ali ne mogu da tvrdim, jer neću da me tuži zbog onoga u šta sumnjam. Ne želim da prljav veš iznosim u javnost - izjavila je manekenka.

Imao je sreće: Danijel Alibabić

I dalje sažet u izjavama: Danijel Alibabić | Foto: Nemanja Kostić

Podsećanja radi, vest o razvodu Danijela i Jovane Alibabić odjeknula je u četvrtak, kada se pisalo da ne mogu više zajedno i da su po drugi put izgubili bebu. Istog dana oglasila se manekenka, koja je kao razloge rastanka navela fizičko maltretiranje, ali i podatak da je pevač homoseksualac. Na ove Jovanine tvrdnje Danijel nije davao komentare, već je samo poručio da će se naći na sudu.
- Shvatila sam da sam od samog početka naše veze, i ubrzo braka, bila samo marketinški trik i paravan. Tačno je ono što se govorilo, da je homoseksualac. Danijel me je hvatao za vrat i pretio mi - izjavila je tada Jovana za naš list i demantovala da je bila trudna drugi put.

Jovana Nikolić / Foto: Đorđe Kojadinović

Odlučila da stane pred kamere i sve kaže / Foto: Đorđe Kojadinović

Jovana gostuje kod Amidžića!
Jovana Alibabić je u Beograd došla kako bi gostovala kod Ognjena Amidžića u emisiji „Amidži šou“ koja će bii emitovana sutra uveče na Televiziji „Pink“. Manekenka će ovom prilikom prvi put u jednoj televizijskoj emisiji progovoriti o svim problemima koje je imala u braku sa Danijelom Alibabićem, kao i o tačnim razlozima njihovog razlaza.

Poslednji komentari
  • Cica51 Vreme: 13.01.2014 11:55h

    Ne zeli da iznosi prljav ves u javnosti?Devojko sve je ovo degutantno. Imas 5 minuta "slave" i onda padas u zaborav. Samo se brukas i pljujes sebe.

  • xy Vreme: 13.01.2014 12:16h

    Pa, ovo je odvratno! Sa tom devojkom nešto ozbiljno nije u redu!

  • Mina Vreme: 13.01.2014 12:19h

    Boze, jadna li je! A cizme kao da je sad dosla iz Lisovica ili one njene mahale gde zivi!

  • sava kg Vreme: 13.01.2014 12:30h

    Zao mi je ove devojke. Jeste li videli u kakvoj kuci zivi? Odakle ona u svetu poznatih kad ima na hiljade manekenki i hostesa u Srbiji?

  • Kg Vreme: 13.01.2014 12:40h

    „Mislim da mi je Danijel ukrao vibrator, ali ne mogu da tvrdim. Ne želim da prljav veš iznosim u javnost“, izjavila je Alibabićeva za „Alo!“ ... Nemoj da iznosis u javnost.... sve si rekla o sebi.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP