Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

MIŠKOVIĆ DINASTIJA

Jovana Nikolić
se porađa u Beogradu!

Autor: Dragana Tripić | 17.03.2013 - 15:55:00h | Komentara: 7

Iako je svojevremeno planirala da se porodi u Londonu, pop pevačica Jovana Nikolić (30) odlučila je da ipak ostane u Srbiji kako bi na svet donela svoje prvo dete, saznaje “Alo!” iz krugova bliskih budućoj mami. Verenica Marka Miškovića (31) trudničke dane provodi sa članovima svoje porodice i s nestrpljenjem čeka termin porođaja.

212

Njegovo hapšenje im je pokvarilo planove za budućnost: Jovana sa Markom | Foto: Oksana Krutenjuk
- Od kada je Marko pre tri meseca uhapšen zajedno sa svojim ocem Miroslavom Miškovićem, Jovana se potpuno izolovala od ljudi, a svoja druženja svela je na minimalan broj osoba, i to samo iz najbližeg okruženja. Ova izuzetno teška i neptijatna situacija Jovani je teško pala jer dolazak ćerkice na svet nije planirala bez svog partnera Marka. Najpre je mislila da ode u London i tamo se porodi, ali je na kraju ipak, nakon konsultacije sa porodicom, odlučila da ostane u Srbiji - priča naš izvor i nastavlja:

Piše molbu sudu da bi video dete

Ukoliko bude i dalje u pritvoru kada beba bude došla na svet, Marko Mišković će morati da piše molbu sudu ukoliko bude želeo da je vidi. Sud će, po standardnoj proceduri, nakon razmatranja odlučiti da li će mu molbu i odobriti.

- Budući roditelji u velikom stilu spremali su se za dolazak njihove ljubimice na svet, ali su hapšenje i njegov boravak u istražnom zatvoru, koji evo već mesecima traje, sve promenili. Od tada se Jovana povukla i, mada ima svu pažnju roditelja, sestre i nekolicine prijatelja, u ovom trenutku najviše joj nedostaje njen verenik. Ipak, s obzirom na nemilu situaciju, ona se ipak odlično drži i jedino o čemu se trudi da razmišlja je beba koja je na putu. Tako je nedavno, pošto je Jovana već uveliko u devetom mesecu trudnoće i do porođaja može doći svakoga dana, za nju i bebu već rezervisan apartman u klinici u Beogradu u kojoj će se i poroditi - zaključuje naš izvor, čije navode nismo uspeli da potvrdimo jer do komentara buduće mame nismo uspeli da dođemo do zaključenja ovog broja.

Podsećanja radi, Jovana i Marko su u višegodišnjoj ljubavnoj vezi, koju su planirali da ozvaniče u Americi, gde su svojevremeno živeli. S obzirom na to da su oboje iz dobrostojećih porodica, planirali su da njihova prva naslednica dođe na svet u prestižnom porodilištu u Los Anđelesu, glamuroznu svadbu spremali su za leto u beogradskom hotelu „Kraun plaza”. Međutim, kako sada stvari stoje, venčanje će ipak pričekati, jer je sloboda budućeg tate Marka Miškovića još neizvesna.
Poslednji komentari
  • Milan Vreme: 17.03.2013 16:48h

    Covek snuje, a Bog odredjuje.

  • Mikeli Vreme: 17.03.2013 20:33h

    Nek je sa srećom.Da bude dobra vladarka dekine imperije.

  • gavrilovic Vreme: 17.03.2013 21:13h

    Dve sestre za dva tajkuna...masala!Lepo ih tata Bota vaspitao da budu prave sponzoruse.

  • jovanovica Vreme: 18.03.2013 09:04h

    Pa sta to nekog briga gde ce se ona poroditi.Cime je ona to zasluzila, ovu zemlju da se javnost obavestava. A SVI ZNAMO CIME

  • Milica Carica Vreme: 18.03.2013 11:45h

    i ivo ce mo mi da platimo,mesto da odemo ispred njihovih palata i da trazimo da nam vrate ono sto su nam oteli a ne da se sa nasim parama bahate kao da su to zaradili a ne opljackali od srpske sirotinje. Sram ih bilo lopurde belosvetske

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP