Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SVEJEDNO JOJ JE

Jovana o Danijelovim pretnjama: Ne bojim se, i zatvor je za ljude!

Autor: Blic | 06.02.2014 - 11:30:00h | Komentara: 0

Jovana i Danijel Alibabić uskoro će i zvanično biti bivši supružnici. Prvo ročište pred sudom u Podgorici u njihovoj brakorazvodnoj parnici, kao i povodom tužbe koju je pevač podneo protiv supruge za pokušaj iznude novca i klevetu, zakazano je za 25. februar.

Obe strane uredno su pozvane, a da li će se naći oči u oči prvi put nakon što se Jovana krajem decembra iselila iz njihovog iznajmljenog stana u Beogradu i vratila se u rodni Niš, saznaćemo za nešto više od tri nedelje. Oboje tvrde da će se pojaviti, jer što pre žele da okončaju ovu agoniju.

Danijel Alibabić i Jovana Nikolić

Danijel Alibabić i Jovana Nikolić | Foto: Nemanja Kostić

 Ovaj poziv koji sam dobila je u stvari svojevrsni pokušaj suda da nas eventualno pomiri. Od primirja nema ništa i ja samo jedva čekam da budem slobodna žena. -

Ne bojim se Danijelovih pretnji, Suda, krivice, zatvora... Sve je za ljude, pa i zatvor. Ja od svojih reči i dela ne bežim i nemam čega da se bojim - rekla je  Jovana Nikolić.
Ona je dodala da, iako žarko želi da se neuspeli brak okonča što pre, pred Danijelom nikada neće spuštati glavu. Ne bih volela da prođemo jedno pored drugog spuštenih glava, da se pravimo da se ne poznajemo i da se izbegavamo. Uprkos svemu, volela bih da se pozdravimo kada se sretnemo na ulici - dodala je lepa Nišlijka.

Danijel je, s druge strane, ostao dosledan u odluci da o Jovani više ne govori. Samo je kratko izjavio da će se posvetiti karijeri i da smatra da je njegova „najveća greška to što je Jovanu tretirao kao princezu“.

Nepristojna ponuda

- Rešila sam da se odselim od roditelja. Posle svega, prijaće mi da započnem potpuno novi život, sama. Za početak ću živeti sa sestrom bliznakinjom. Odustala sam od Beograda i života u njemu. Posao još uvek nisam našla, jer su sve poslovne ponude koje sam dobijala bile neprikladne i nepristojne. Nudili su mi svašta, a ispod toga se krilo ono što ne bih radila ni za koje pare - kaže Jovana.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP