Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POZNATA VODITELJKA SPOJILA SUPRUGA SA BIVŠOM DEVOJKOM

Jovana pomirila
Leontinu i Željka!

Autor: Dragana Tripić | 14.02.2013 - 17:44:00h | Komentara: 3

Da neka supruga ima odličan odnos sa bivšom devojkom svog muža, u Srbiji je ravno čudu, ali da postoje izuzeci, uverila nas je Jovana Janković, koja je kumovala pomirenju Željka Joksimovića i Leontine Vukomanović. Ovo istorijsko pomirenje dogodilo se na insistiranje Željkove supruge, koja ga je ubedila da Leontina i on treba da nastave muzičku saradnju, saznaje “Alo!” od dobro obaveštenog izvora koji je odlično upućen u ceo slučaj.

Jovana i Željko Joksimović

Ima ženu modernih shvatanja: Željko sa Jovanom | Foto: Vladimir Lukić

Nakon devet godina Joksimović i Vukomanovićeva nastavili saradnju

- Opšte je poznata stvar da njih dvoje u tandemu stvaraju velike hitove, a da je Leontina jedan od retkih tekstopisaca koji poznaje njegov senzibilitet - priča naš izvor i nastavlja:

- Kada je Željko ušao u studio da pripremi novi album, njegova supruga mu je predložila da obnovi saradnju sa Leontinom. I ne samo to, ona je odlučila da preduzme prve korake ka normalizovanju odnosa, pa je odmah pozvala Vukomanovićevu i predložila joj da napiše nešto za njenog dragog. Leontina je posle nekoliko dana razmišljanja zaključila da već ima pesmu koja bi bila idealna za Željka, ali je problem bio taj što je pesmu nameravala sama da snimi. Na kraju je ipak odlučila da je ponudi Joksimoviću. Pozvala je Jovanu, sve troje su se našli u studiju i Željko je bio oduševljen tekstom već na prvo slušanje. Vrlo lako su se dogovorili da bi to bilo idealno da objavi kao sledeći singl. Ipak, ono što je bilo najzanimljivije jeste da je ovo bio prvi susret Leontine i Željka posle dugo vremena i da su se oboje ponašali kao da nikada nisu ni prekinuli saradnju i kao da iza njih ne stoji ljubavna veza koja je neuspešno okončana.

Leontina i Željko Joksimović

Iz vremena velike ljubavi: Leontina i Željko | Foto: Aleksandar Stojanović

Kako saznajemo, pesma nosi naziv “Ludak kao ja” i u brzom je ritmu, a ovih dana treba da ugleda svetlost dana. Svi koji su je čuli ubeđeni su da će pesma biti veliki hit i da su Željko i Leontina još jednom pokazali da u tandemu ostvaruju odlične rezultate.

Kako bismo proverili naša saznanja, pozvali smo Leontinu Vukomanović, koja nam je potvrdila da će ponovo sarađivati sa Željkom:

Leontina

Stara saradnja zaborava nema: Leontina Vukomanović | Foto: Dušan Milenković

- Pesmu sam napravila za svoju dušu. Tek posle razgovora sa Jovanom shvatila sam da treba da je pustim od sebe. Željko i ja nismo sarađivali devet godina i da nije bilo Jovane, kod koje redovno gostujem i koja je kumovala svemu ovome, ko zna da li bi uopšte došlo do ove kombinacije.
Poslednji komentari
  • nina Vreme: 14.02.2013 20:11h

    pa bolje je u trojku,samo ko nije probao ,nezna !

  • Lana Vreme: 14.02.2013 23:10h

    Prava stvar !!!

  • Ziza Vreme: 15.02.2013 21:56h

    Svaka cast za Jovanu,ako je ovo istina! Slazem se da su odlican tandem,mislim,najbolje pesme mu je pisala Leontina...Divno,ocekujem,veliiiiki hit!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP