Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ŽELJKOVA MAMA:

Jovana se prolepšala u trudnoći

Autor: | 27.10.2013 - 23:45:00h | Komentara: 12

Dobro čuvanu vest o trudnoći Jovane Joksimović, koja je u petak ipak odjeknula u javnosti, prva je za “Alo!” potvrdila Željkova mama Vesna, koja je otkrila koliko su ona i cela njena familija srećni zbog vesti o bebi koju čekaju njen sin, proslavljeni kantautor, i snaja, popularna voditeljka, te je buduća baka rekla i da su njeni najmiliji lepši otkad su saznali da će biti roditelji.

Željko i Jovana

Čekaju prinovu: Željko i Jovana | Foto: Aleksandar Levajković

I Željkova ćerka Mina se raduje bati ili seki

Pored sreće koju osećaju Jovana i Željko, i Joksimovićeva ćerka iz prvog braka Mina raduje se bebi koja će doći za oko pet meseci.
- Zaista smo svi srećni, i Mina naravno, ovo je radosna vest za sve. Evo, sad kad ste vi objavili, pitaju me i komšije i svi oni koji nas poznaju, a do sada nisu znali za lepe vesti - dodala je Željkova mama.

- Tačno je da Jovana i Željko čekaju bebu. To je nešto najlepše što nam se desilo u familiji u poslednje vreme! Presrećna sam, svi smo veoma radosni otkad smo čuli da je Jovana trudna. Iskreno, ja se nisam upuštala u to kog je pola beba, to je između njih, ono što mene zanima je njihova sreća. Mogu samo da vam kažem da Jovana dobro podnosi trudnoću, ima simptome kao svaka trudica, prolepšala se, a i moj sin isto - priča uzbuđeno gospođa Vesna, koja kaže da je porodica Joksimović odavno upućena u Jovanino stanje.

- Mi dosta dugo znamo za tu lepu vest, ona je sad negde u četvrtom mesecu trudnoće, ali nismo imali potrebu da širimo tu priču. Ali, sad kad znate, eto, mogu samo da vam pričam koliko smo srećni. Oni su to saopštili samo u krugu porodice i ja se samo molim bogu da sve bude u redu. Mada, nemojte mnogo da pišete o tome, da se oni ne uzbuđuju, posebno Jovana. Koliko znam, oni su sada u Crnoj Gori, Željko tamo snima “Iks faktor” i imao je nastupe, pa će malo da ostanu tamo da uživaju - iskreno priča Joksimovićeva mama, koja se mnogo brinula o tome da ne kaže nešto pogrešno, ali ipak nije mogla da ne priča o velikoj radosti, pa nam je otkrila da se Željko i Jovana nisu preterano opeterćivali roditeljstvom, već je to došlo spontano.

Majka Željka Joksimovića

Majka Željka Joksimovića sa budućim roditeljima


- Ova beba je i kod njih, kao i kod većine, došla spontano, za to se ne možete pripremiti, tako da nisam sigurna da su već napravili sobu za bebu, pravo da vam kažem, nisam upućena. Presrećni su, slatki su kao golupčići, šta drugo da vam kažem. Ne znam kako ste došli do mog broja telefona, ja ne volim da dajem izjave, ali ovo je tako lep povod da prosto ne mogu da sakrijem koliko sam srećna i volela bih da imam još unuka, jer to je najlepše što čovek može da doživi. Dece nikad nije dosta - kroz smeh nam je ispričala mama Vesna.
 
Poslednji komentari
  • dana Vreme: 28.10.2013 07:57h

    Meni ona ista.I dalje se smeje oko glave. Al ajd,ako se prolepsala,znaci bice musko.....

  • Marko Vreme: 28.10.2013 08:58h

    Nikad nije bila lepa već ko kreštava žaba. Da joj nije šminke, grozno!

  • AleksandarVeliki Vreme: 28.10.2013 09:39h

    prolepšala??? jel joj se nos smanjio?? čisto sumnjam?

  • MrX Vreme: 28.10.2013 11:11h

    Braaateee kakva vest...do jaja! Pitanje dal' će da bude muško...mene zanima, dal' nosi stomak nisko il' visoko!?

  • gavrilovic Vreme: 28.10.2013 11:46h

    Grdna je i ovako i onako...blazirana,izvestacena,dosadna...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP