Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICA NARUŠILA ZDRAVLJE ČESTIM NASTUPIMA

Kaća: Danima sam na infuziji

Autor: B. R. | 11.04.2014 - 08:30:00h | Komentara: 0

Pevačica „Granda“ i bivša učesnica rijalitija „Farma“ Katarina Grujić ovih dana „vezana“ je za postelju jer prima infuziju. Kako saznajemo, Kaća je ozbiljno narušila zdravlje čestim nastupima, zbog čega je iscrpela organizam do te mere da joj je imunitet opao.

Katarina  Grujić

Katarina Grujić | Foto: Miloš Perić

Prve probleme pevačica je osetila za vikend kada se onesvestila. Iako nije odmah pozvala doktora, sledećeg jutra malaksalost i vrtoglavice nisu prolazili i potpuno su je oborili u postelju, zbog čega su njeni roditelji pozvali doktora. Pošto ju je pregledao, lekar je konstatovao iscrpljenost organizma, dehidrataciju i premor, zbog čega joj je odmah priključio infuziju i odredio da čitave sedmice prima iste vitaminske koktele.


- Već mesec i po dana imam problema, jer ne prestajem da kašljem i gušim se. Zbog brojnih obaveza koje sam imala nisam mogla da odem kod doktora sve dok mi se prošle nedelje nije slošilo, pošto sam 15 sati snimala spot za novu pesmu „Lutka“. Iste večeri sam otputovala za Crnu Goru na nastup, pa za Bosnu da bih se ponovo vratila da pevam u Srbiji. Sve me to koštalo zdravlja, jer sam se preforsirala na nastupima. Sada moram da primam infuzije dok doktor ne kaže da mi je stanje stabilno. Loše se osećam i dalje, malaksala sam i imam vrtoglavice.
Ovaj vikend sam uzela slobodno i ne nastupam, jer ne bih izdržala, a i lekar je tražio da mirujem. Nadam se da će se sve rešiti i biti kako treba uskoro - kaže za „Alo!“ Katarina, a prema rečima našeg izvora njen dečko Boris Stamenković je non-stop uz nju.

- Boris je svakodnevno sa njom, po čitav dan, kako joj ne bi bilo dosadno dok leži, pa joj i on drži predavanja o načinu života koji je vodila u poslednje vreme, a koji joj je narušio zdravlje - kaže naš izvor blizak Kaći i dodaje da je pevačica pre nekoliko dana, čim je osetila da joj je malo bolje htela da ode na zakazan nastup od čega su je jedva odgovorili.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP