Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICA I MANEKEN U TELEFONSKOM RAZGOVORU

Kaća i Bane zaratili!

Autor: Ekipa VIP | 19.08.2014 - 12:30:00h | Komentara: 7

Ljubavna saga između pevačice Katarine Živković i voditelja Baneta Jankovića koja se završila njenim odlaskom u naručje njegovog dobrog druga, poprima karakter španske serije. Iako je delovalo da su mirno stavili tačku na svoju dugogodišnju ljubav, njih dvoje poslednjih nekoliko dana vode pravi rat.

Bez  komentara: Bane  Janković

Bez komentara: Bane Janković | Foto: Boško Karanović


Kako „Alo!“ saznaje, sve je počelo nakon što se u našem listu pojavila priča da Katarina spava u Budvi u apartmanu voditeljevog druga Bobe, nakon čega je ona pozvala Baneta i optužila ga da je te informacije on podelio medijima.
- Kaća je poludela, jer misli da on naručuje tekstove, i to sve u cilju da ona ispadne loša. Zvala ga je i svađali su se satima, a Bane se pravdao. I njen dečko (Banetov drug) naljutio se. Haos je nastao zbog svega - kaže naš izvor.
Revoltiran tim njenim postupkom i optužbama da je na more došao da je uhodi, Bane je napisao status na socijalnoj mreži Fejsbuk.


- Za sve ljubitelje Katarine i Baneta, neka se zna da sam toj devojci oduvek želeo samo dobro! Stavljamo jednu veliku tačku ovde, jer je sve izgubilo smisao. Hvala vam na četiri i kusur godine na druženju. Pamtiću samo one lepe stvari. Ova stranica se gasi - poručio je Janković.
Uvređena što joj je bivši javno odgovorio na prozivke, Katarina nije želela da mu ostane dužna, pa se i ona oglasila.

Besna i  povređena:  Katarina  Živković

Besna i povređena: Katarina Živković | Foto: Zoran Lončarević


- Znaš da i ta Katarina želi tebi samo dobro, ali zbog neisticanja dobronamernog i zaštitničkog stava prema tebi, ta ista Kaća prošla je golgotu, jer je sve na svojim plećima muški iznela i svu krivicu na sebe svalila kako bi tebe zaštitila. Ovaj post zaista nema smisla. Pozdrav - napisala je pevačica nakon nekoliko minuta i dodala:

– Ajde, Bane, sada lepo da napravimo cirkus od naših života i da bacimo karte na sto. Pošto umeš da pišeš ovakve srceparajuće postove, sada lepo objasni tvojim fanovima koji me danonoćno napadaju i urnišu zbog čega je Katarina prošla golgotu!

Nakon ovoga, pevačica je izbrisala pismo, dok je maneken zatvorio svoj profil. Ako se po jutru dan poznaje, biće ovo tek početak iznošenja prljavog veša iz zajednice u kojoj su živeli. Ni Kaća ni Bane tokom jučerašnjeg dana nisu bili raspoloženi da komentarišu ono što su u revoltu napisali.

Bane i Kaća

Bane i Kaća

Izbrisala slike sa Banetom na Fejsbuku!


Iako su donedavno održavali prijateljski kontakt, izgleda da u budućnosti ni toga neće biti, jer je Katarina Živković sada iz besa obrisala sve njihove zajedničke fotografije. Ostala je samo jedna, i to od pre nekoliko godina, tako da verujemo da je slučajno omašila.

Poslednji komentari
  • Emili Vreme: 19.08.2014 13:06h

    Ta nemojte kasti.......... nismo to zamjetili .... Kazite Jeli da pozdravi drugaricu i da ne kake

  • sara Vreme: 19.08.2014 13:29h

    Gospodo iz Alo-a, samo Vi znate zasto i zbog cega ovako pisete. Ali ne znam zbog cega mislite da citaoci obilaze samo Vas portal i da samo vama veruju, kada svi drugi pisu jedno a samo Vi nesto drugo? Uporno plasirate laz o novom Kacinom decku a ni jednog momenta kada "citirate" Baneta, ne kazete, da je napisao da Vam je prica izmisljena. Sto se slika tice, neko ima ozbiljan problem sa vidom jer stotinak zajednickih fotki ili onih na kojima je samo Bane, jos uve stoje na Kacinom profilu. Nemojte mi ni ovaj komentar objaviti, bas kao ni onaj juce, ali razumem, nije se lako ispetljati iz sopetvenih lazi, cak i nastaviti izmisljotinu u koju niko neveruje...

  • sonja Vreme: 19.08.2014 16:16h

    Dosadni ste, pokušavate ih posvađati.

  • Anja Vreme: 19.08.2014 16:19h

    I šta je bilo kada ste se probiudili?

  • Safo Vreme: 19.08.2014 20:11h

    Za sve je kriv dobar,ili los "kantar".Kod njega je ocigledno ,ovo drugo,uz to brzo je izgubio sarm,zbog gubitka kose.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP