Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PAPARAZZO!

Kaća menja sve brushaltere

Autor: Z. S. R. - I. G. | 18.11.2014 - 11:02:00h | Komentara: 1

Katarina Živković je pre mesec dana ugradila silikone, što je „Alo!“ ekskluzivno objavio, a pošto su se sad na njenom telu desile promene, pevačica je morala da krene u potragu i za novim stvarima, u čemu smo uspeli da je ispratimo.

Katarina Živković

Katarina Živković

Naime, Kaća je prošle nedelje posetila jedan tržni centar, a najduže se zadržala u prodavnici veša, merkajući brushaltere. Kako su joj posle operacije brushalteri mali i ne može da ubaci svoje četvorke, pevačica je krenula u nabavku većih.

Katarina Živković

Katarina Živković

Prvo je merkala jedan crveni komplet, verovatno imajući već u planu kome bi mogla da ga prezentuje i prikaže uživo, da bi se posle prebacila na probanje belih i bež bruseva. Cela akcija je trajala oko pola sata, a onda se prebacila na spavaćice, koje nisu tako seksi kao što je bio veš.


Katarina Živković

Katarina Živković

- Sviđa mi se kako sada izgledam. Lepše mi sve stoji. Bol je prošao, mada zavisi kako na bol gledate. Znala sam da će ovaj zahvat pratiti i problemi i na to sam bila spremna. Kada znate kuda idete, šta radite i zašto nešto radite, nema iznenađenja. Istrpite sve, pa i bol, zarad višeg cilja. Odavno sam želela da ugradim silikone, ali nisam bila spremna. Bila sam mlada i po godinama i po stavovima. Često kažem da sam bila mlada u glavi - pričala je Kaća.

Božinovska: Kaća, šta reći, a ne zaplakati!

Na snimanju novogodišnjeg programa jagodinske televizije, Kaća je stajala u društvu prijatelja kada se pojavila Goca Božinovska i pozdravila se sa svima. Međutim, onda su u jednom trenutku Gocu upitali kako joj se sviđa mlađa koleginica.
- Vidi, maco, šta reći, a ne zaplakati - rekla je Goca i otišla, a ekipa je ostala u čudu. Pozvali smo Gocu da vidimo šta je htela time da kaže.
- Ma ja Kaću obožavam. Ona je jedna od retkih mladih pevača koja zna da se javi, pozdravi. Baš je volim, a to mi je uzrečica kad je nešto mnogo dobro - objašnjava Božinovska.

Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 18.11.2014 16:24h

    fantastican prilog

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP