Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICA UŠLA U FAMILIJU OPASNIH MOMAKA

Kaća nova Čumetova snajka

Autor: B. Radulović | 21.03.2015 - 15:04:00h | Komentara: 3

Tek što je okončala vezu sa manekenom Borisom Stamenkovićem, pevačica Katarina Grujić se obrela u zagrljaju Nemanje Buhe, bratanca nekadašnjeg vođe surčinskog klana Ljubiše Buhe Čumeta.

„Verovatno je krenuo nešto da mi šapne,  pa delujemo prisno“: Kaća Grujić

„Verovatno je krenuo nešto da mi šapne, pa delujemo prisno“: Kaća Grujić

Iako na sve načine pokušava da sakrije vezu sa jednim od opasnih momaka sa beogradskog asfalta, „Alo!“ je došao u posed fotografije na kojoj su golupčići u strasnom zagrljaju.


- Kaća i Nemanja se poznaju dugi niz godina, ali su tek nedavno proradile emocije među njima. Iako ne žele da se sazna za njihovu romansu, oni su te večeri u noćnom provodu razmenjivali nežnosti. Jedino što je Kaća sve vreme bila oprezna da ih ne uslika neki paparaco, ali je fotografija ipak snimljena.

Nemanja Buha

Nemanja Buha

Upoznala je sve njegove drugove, ali nisam siguran da li je upoznala Čumeta. Čitavo društvo je prihvatilo Kaću, a i njene drugarice obožavaju Nemanju. Njegovi drugovi tvrde da će Buha konačno imati vezu na duge staze. Vrlo su sličnog temperamenta i već planiraju zajednička putovanja - kaže naš izvor blizak novopečenom paru.

Čim izađem iz ćorke, nabaviću ti novu pesmu

Čim izađem iz ćorke, nabaviću ti novu pesmu | Foto: Dušan Milenković


Kako bi nam potvrdila vezu sa bratancem najpoznatijeg zaštićenog svedoka, pozvali smo Katarinu za komentar.

- Ne bih ja to previše komentarisala. Nemanja i ja smo drugovi. Bili smo to veče u širem krugu prijatelja u provodu, a to što ste uslikali je verovatno trenutak kada je Nemanja krenuo nešto da mi šapne, pa delujemo prisno - rekla nam je pevačica, koju smo probudili upornim pozivima.

Kao i mnogi pripadnici ove porodice, i Nemanja je imao probleme sa zakonom, pa mu je svojevremeno policija oduzela džip BMW X6 jer je navodno bio ukraden u Sloveniji.

Dejana Živković

Dejana Živković

Nemanja se zabavljao sa Dejanom!

Dejana Živković, voditeljka emisije „Bulevar delikates“, takođe je bila je jedna od potencijalnih Čumetovih snajki. Kako se pisalo, ona se s Nemanjom upoznala na dočeku 2014. godine u jednom prestoničkom hotelu, nakon čega su počeli da se druže i ubrzo uplovili u romansu. Nisu se ni trudili da sakriju svoju ljubav jer su bili česti gosti noćnih klubova i restorana, dok je atraktivna crnka Nemanju posećivala u njegovom stanu u Novom Beogradu. Ipak, nakon nekoliko meseci njihova veza je pukla jer je Živkovićeva upoznala svog sadašnjeg dečka Jovana Vukotića, koji je trenutno na izdržavanju zatvorske kazne u Crnoj Gori.

Poslednji komentari
  • deki Vreme: 21.03.2015 17:40h

    polusvet....

  • bordzija Vreme: 21.03.2015 18:06h

    Retko koja pevačica "novog talasa" nije prošla overavanje nekog krimosa, šta ih to privlači knjima, neznaju niti one odgovor na to pitanje. Retko će se koji od njih odlučiti da ih ženi, služe za provod i seksualna zadovoljstva. Garantujem da bi im pripala muka kada bi čule šta pričaju o njima, to nisu nimalo lepe priče, ali za čudo su istinite. Ko lupa Kaću po ušima da se vucara sa nekim iz klana Buha, niko, ali ju je zaintrigiralo kako je u njemu. Pa moja Kaća sada iz njega izađi ?!

  • ceca Vreme: 21.03.2015 18:17h

    ne verujem da u vezi, jos jedna dimna bomba

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP