Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICA VIŠE NE KRIJE LJUBAV

Kaća odletela kod dečka u Crnu Goru!

Autor: Ekipa Alo! | 26.08.2014 - 09:30:00h | Komentara: 6

Da kada je ljubav u pitanju ništa nije teško, pa i da kilometri postaju kraći, pokazala je pevačica Kaća Živković, koja je juče otputovala u Budvu kod novog dečka. Iako je čitav vikend imala nastupe, njoj nije bilo teško da spakuje kofere kako bi Bobu iznenadila.

Jedva čeka da vidi dečka: Katarina Živković i Boba

Jedva čeka da vidi dečka: Katarina Živković i Boba | Foto: Zoran Lončarević

Iako se diglo dosta medijske prašine oko njenog novog dečka iz Smedereva kojeg je upoznala kao prijatelja svog bivšeg Baneta Jankovića, očigledno to nije narušilo njihovu romansu. Šta više, Kaća ne mari za priče da se smuvala sa drugom svoje velike ljubavi, već nastavlja da živi svoj život onako kako joj prija.


- Kaća se u početku nervirala zbog natpisa i pokušavala da sakrije njihovu vezu, ali kada ih je „Alo!“ uslikao, nastao je pravi pakao. Bane je tako saznao za njihovu romansu i svi su bili uvereni da će njihova veza ubrzo pući, ali se to nije dogodilo. Šta više, Boba, koji ima svoj stan u Budvi i jahtu, voleo bi da Kaća ima više nastupa na primorju kako bi bili zajedno. Međutim, i ona želi da provodi vreme sa njim i zato je, čim je završila sa nastupima koje je imala tokom vikenda, otputovala kod njega - kaže naš izvor blizak pevačici i priča o Kaćinom i Banetovom odnosu.

Kaća se pohvalila fotografijom sa aerodroma

Kaća se pohvalila fotografijom sa aerodroma


- Njih dvoje više nisu u kontaktu jer su stvarno svašta rekli jedno drugom u poslednjem razgovoru. A i bolje je da se ne čuju nego da psovkama kvare ono što su imali četiri godine. Kaća misli da je Banetu povređena sujeta jer je u pitanju njegov drug sa kojim se smuvala, pa zbog toga plasira informacije o njenoj novoj vezi - ističe naš izvor.

Podsećanja radi, Kaća i Bane su raskinuli krajem marta dok je „Alo!“ nedavno prvi objavio fotografije na kojima pevačica na plaži uživa sa Jankovićevim drugom.
Poslednji komentari
  • paparaco Vreme: 26.08.2014 10:48h

    jahta je presudila, ipak one vole kad ih slikaju na njima, ljubav je to!

  • Peca Vreme: 26.08.2014 10:50h

    Ima stan u Budvi i jahtu. Pa nismo ni mislili da je iz ljubavi.

  • marija Vreme: 26.08.2014 13:39h

    Ne razemem sta se to desava sa nasim novinarstvom !? Kako neko moze da objavi informaciju na osnovu nekih nagadjanja, insinuacija ili prica tzv. pouzdanih izvora na osnovu traceva. Katarina je juce imala nastup na humanitarnom koncertu u Niksicu. Proverena informacija. Zato je odletela za Podgoricu, a da li je tamo sacekao neki decko, to ne znam. Molim tzv. novinare da provere i napisu ono sto je tacno.

  • dalmatinac Vreme: 26.08.2014 14:43h

    a gde joj je decko iz zatvora nislija koji robija u zabeli ja sam bio tamo kad mu je dolazila u posetu bracnu umota glavu maramom da je neko ne prepozna on je dobar decko ali ga je sutnula jadnica

  • Olja Vreme: 26.08.2014 15:19h

    Bravo za humanost!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP