Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICA KRIVI BIVŠEG ZA PRIČE U MEDIJIMA

Kaća optužuje Baneta za vezu sa Ajkulom!

Autor: A. R. | 07.04.2014 - 08:02:00h | Komentara: 7

I dok cela javnost bruji o vezi Katarine Živković i Zorana Ajkovića, poznatog pod nadimkom Ajkula, pevačica otpužuje njenog bivšeg dečka Baneta Jankovića da je tu informaciju dao medijima. Naime, čim je objavljena priča o njenoj novoj ljubavnoj avanturi, ona je kontaktirala sa Banetom i tvrdila da je on taj koji pokušava da joj uništi život.

„Nevina“: Kaća  Živković

„Nevina“: Kaća Živković | Foto: Nebojša Marković

- Kada su je novinari zvali da prokomentariše svoju vezu sa Zoranom Ajkulom, Katarina je bila šokirana kako su oni mogli da saznaju. Do samog objavljivanja nije mogla da veruje da će se to stvarno naći u medijima, te nije pravila ishitrene korake. Međutim, kada je pročitala celu priču, odmah je optužila Baneta da je on taj koji je pustio ovu informaciju u medije.

Zoran Ajković

Zoran Ajković

Osim što je svim prijateljima pričala da je njen bivši dečko kriv, ona je istog trenutka i sa njim kontaktirala i napala ga, isptivajući ga zašto želi da joj uništi život - izjavio je za „Alo!“ izvor blizak pevačici, i dodao da je Bane bio šokiran kada je shvatio o čemu ona priča.

- Ona je zaista ubeđena da je Bane to plasirao u medije, dok joj se on sve vreme pravdao, rekavši joj još i da je jako razočaran njenom reakcijom. Iako je bio jako ubedljiv, Kaća je ostala pri svom mišljenju i tek sada ne želi da bilo šta sa njim polemiše.

Bane Janković

Bane Janković

Ali to je prosto nemoguće, jer je Bane menadžer Nenada Aleksića Ša, koji je snimio duetsku pesmu sa Kaćom, te je Janković ugovorio nekoliko njihovih zajedničkih nastupa. Tako će Kaća i Ša zajedno nastupiti 10, 17. i 24. maja u inostranstvu, a kako je Bane organizator tih tezgi, moraće da ide sa njima.
Da li će to biti prilika da njih dvoje rasprave sve nedoumice, ili će neko od njih odustati od puta, zaista ne zna. Ali siguran sam da je Kaća mnogo ljuta na Baneta - dodao je izvor blizak Živkovićevoj.

U nameri da saznamo šta Bane ima da kaže na Kaćine optužbe, kontaktirali smo sa njim, ali do zaključenja ovog broja nismo dobili komentar, dok se ni Katarina nije javljala na telefon.
Poslednji komentari
  • ooo Vreme: 07.04.2014 08:07h

    ja sam imao veze sa pticom ne sa ajkulom

  • gaga Vreme: 07.04.2014 09:25h

    Ko gubi ima pravo da se ljuti! Sve najbolje u novoj vezi Kacha i da ti potraje barem koliko veza sa Banetom!!!

  • pnnnn Vreme: 07.04.2014 10:23h

    Sramota od Kace.Nju su prevarile neke babe da joj Bane smesta, decko nikad losu rec za nju nije rekao a mogao je mnogo toga da kaze.

  • Neko Vreme: 07.04.2014 11:03h

    Ova opasno "prska".

  • nedjo Vreme: 07.04.2014 16:11h

    lele,ima i ajkule bog te

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP