Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICA ĆE SE USKORO USELITI U SVOJ NOVI DOM U ZEMUNU

Kaća sama birala nameštaj za devojački stan!

Autor: B. Radulović | 05.06.2014 - 10:00:00h | Komentara: 5

Pevačicu Katarinu Živković uslikali smo juče u salonu nameštaja, gde je birala stvari i pokućstvo za stan koji je je nedavno kupila u Zemunu, a u koji će se uskoro useliti. Iako je u njemu trebalo da svije gnezdo sa bivšim dečkom Banetom Jankovićem, nakon raskida ovo će biti devojački kutak gde će uživati sama.

Katarina Živković

Katarina Živković | Foto: Goran Srdanov

S obzirom da je za vreme četvorogodišnje veze sa voditeljem i tokom njihovog zajedničkog života pevačica zavolela Zemun, nije bilo dileme da će u ovom delu pestonice i kupiti novu nekretninu u kojoj su grubi radovi završeni, zbog čega se Kaća bacila na traženje nameštaja.

Paparaco našeg lista zabeležio je kako Kaća pažljivo bira sto i TV komodu za dnevnu sobu koja će očigledno biti u pastelnim tonovima, dok se najviše dvoumila oko kreveta za spavanje, ali je zato posteljinu kupila istog trenutka.

Odabrala detalje za novi dom: Katarina Živković

Odabrala detalje za novi dom: Katarina Živković | Foto: Goran Srdanov

S obzirom na to da će za sada u njoj spavati sama, Kaća je umesto seksi satena izabrala vesele boje pamuka. Kao i većini žena, lakše joj je išao odabir dekorativnih sitnica, pa je tako ukrasne jastuke, mirisne sveće i cveće odmah pazarila uz par sitnica za kuhinju. Da želi da je novi ljubavni partner tretira kao kraljicu, dala je do znanja kupovinom poslužavnika za krevet u kojem očigledno očekuje da dobije prvu jutarnju kafu.
Iako su ovo slatke muke, pevačici su zadale problem, jer oprema čitav stan odjednom, pa se dugo zadržavala kod svakog komada nameštaja, pažljivo razmatrajući gde bi ga stavila i sa čim ukombinovala. U svemu su joj pomagali i saveti prodavaca koji su joj se posvetili maksimalno.

Iako je trebalo o useljenju i kupovini  opreme za nekretninu da razmišlja sa  Banetom Jankovićem, Živkovićeva je  sama pažljivo

Iako je trebalo o useljenju i kupovini opreme za nekretninu da razmišlja sa Banetom Jankovićem, Živkovićeva je sama pažljivo | Foto: Goran Srdanov


Kada smo pozvali Kaću da joj kažemo da smo je uslikali i pitamo je kada će nas pozvati na useljenje, ona se našalila sa nama.
- Kada ste me već slikali što mi niste pomogli da ponesem to što sam kupila, nego vučem sama?! - kroz osmeh je rekla pevačica i otkrila da jedva čeka da uđe u novi životni prostor:

- Sada je ostalo samo da se ubaci nameštaj i ono što jedva čekam, a to su oni najsitniji detalji koji će da ukrašavaju stan. Uzbuđena sam i jedva čekam da se uselim! Mada moram da priznam da sam se i umorila, nekako mi se čini da nikad kraja sređivanju nema, uvek mi nešto fali - rekla nam je Kaća.
Poslednji komentari
  • Modesty Vreme: 05.06.2014 12:01h

    Pevaljke kupuju stanove, a doktori žive kao podstanari. Žalosno!

  • Laki Vreme: 05.06.2014 15:44h

    Jadna Kaća,baš mi je žao. Zar autor teksta i fotograf nisu mogli da joj pomognu.

  • ja Vreme: 06.06.2014 08:17h

    kolio ja znam i ti doktori su najveci plackasi nece da te pogleda bes 100 e a uredno prima platu od drzave tako je svugde to su lazi da zive kao postanari nebranim doduse ni ovu pevaljku zao mi je sto se malo ne pise vise o normalnim obicnim ljudima ljudima i njihovim problemima recimo bas taj m ito kod tih doktora i slicno nesto sto bi mozda koristilo da se suzbije to

  • Bogoljub Vreme: 06.06.2014 10:40h

    Ovo sto pisete u vasim zutim novinama, apsolutno nezanima narod, jer se bore da prezive, zalosno do bola.

  • mima Vreme: 26.07.2014 07:44h

    trebace joj vremena da se navikne,iz opanaka u nov stan !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP