Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ŽIVKOVIĆEVA IZGUBILA MOBILNI TELEFON U MINHENU

Kaća strahuje od objavljivanja seksi poruka!

Autor: A. Radojević | 09.06.2014 - 15:15:00h | Komentara: 5

Da nemar i rasejanost mogu loše uticati na ljude, dokaz je pevačica Katarina Živković, koja je zbog svoje nepažnje izgubila mobilni telefon, te je sada u strahu da će njene poruke osvanuti u javnosti. Naime, pevačica se trenutno nalazi u Minhenu, gde je ostala bez telefona, a plaši se da će neko to iskoristiti i objaviti njene fotografije i SMS prepiske.

Katarina Živković

„Samo da ne završim kao Nataša Bekvalac“: Katarina Živković

 

Pevačica je ostala bez
telefona, te sada strahuje
da će se njene slike i
prepiske naći u medijima,
jer ne zna u čije ruke je
dospeo njen mobilni aparat

- Kaća je otputovala u Minhen sa nekoliko prijatelja kako bi se malo odmorila od mnogobrojnih nastupa koje je imala u poslednje vreme. Ona je baš umorna od posla i toliko rasejna da nije ni primetila kada je izgubila telefon. Postoji mogućnost i da joj je neko ukrao, ali to ne može da tvrdi, jer nije ništa videla. Ipak, sada joj nije svejedno, jer postoji velika verovatnoća da će sadržaj njenog telefona osvanuti negde u medijima - kaže za „Alo!“ izvor blizak pevačici i dodaje:

- Iako nema seksi slike u telefonu, Kaća je u strahu da se njene poruke negde ne objave, jer smatra da su poruke deo njene privatnost i da ne treba svako da zna šta piše i s kim se dopisuje. Ona takođe ima i fotografije sa društvom koje su nastale u šali, a volela bi da ostanu, kao i do sada, deo njene privatne arhive. Ona je prijavila gubitak telefona i nada se da će ga pronaći i u rekordnom roku, ali do tada je ne ostaje ništa drugo, nego da razmišlja pozitivno - kaže naš izvor blizak pevačici. U nameri da saznamo šta se sve nalazilo telefonu, pokušali smo da kontaktiramo sa pevačicom, ali do zaključenja broja nismo uspeli

Katarina Živković

Katarina Živković

Pre tri dana lumpovala u kafani!
Katarina je u petak uveče uzašla u jedan beogradski lokal, gde je sa prijateljima lumpovala do ranih jutarnjih sati, a odmah zatim je odletela u Minhen, gde je i ostala bez telefona.


- Kaća je bila baš vesela to veče i uživala je sa društvom u odličnom provodu. Oni su sve vreme igrali i nazdravljali i nije ni pomišljala da će samo dan kasnije da ostane bez mobilnog aparata - kaže izvor blizak pevačici.

Poslednji komentari
  • deki Vreme: 09.06.2014 15:47h

    mislite na cenovnik

  • žeks Vreme: 10.06.2014 15:47h

    Ma šta ima veze Kaća, nagledali smo se mi tvojih prljavih gaća, pa neka i Švabe malo omirišu .

  • bilja Vreme: 10.06.2014 18:19h

    Jaka licnost .Samo da se nesto pise o tim vajnim ,,zvezdama,,pa same izmisljaju neke gluposti.Koga ona zanima u Nemacku.boze me sacuvaj. Bolje joj je da sadi papriku u Leskovac nego sto lumpuje i pijanci u prestonicu.

  • VITEZ Vreme: 10.06.2014 19:47h

    Ništa ovu godinu od paprrika, sve đzakove dali za pesak. Leskovčani pretrpeli najveći gubitak. A što se tiče ove Grandovke o njoj je sve viđeno i ispričano. Jedino ako ne namerava da upiše Megatrend.

  • vera Vreme: 10.06.2014 21:05h

    Katarina je odlična mlada devojka, pametna, dobro radi svoj posao, prelepo izgleda. A ti biljo kada te lepotica ne zanima zašto komentarišeš, preskoči tekst a u međuvremenu knjigu u šake i obnovi gramatiku pošto ti nije jača strana.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP