Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ALO! OTKRIVA

Kaća u raljama Ajkule

Autor: S. A. | 04.04.2014 - 16:30:00h | Komentara: 16

Pevačica Katarina Živković u poslednjih nekoliko dana je u žiži javnosti zbog raskida sa dugogodišnjim dečkom Banetom Jankovićem, međutim, to i nije toliko šokantna informacija, jer je poznato da se u poslednje vreme nisu slagali i da je Kaća našla utehu u zagrljaju kontroverznog biznismena Zorana Ajkovića, poznatijeg kao Ajkula. Naime, kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, mlada zvezda „Granda“ se izvesno vreme Viđa sa Ajkulom i njihova „bliskost“ datira još iz vremena kada je bila sa Banetom.

Katarina Živković

Katarina Živković: Upoznala Ajkulu u diskoteci | Foto: Zoran Lončarević

- Kaća i Ajkula su se upoznali u diskoteci u Nišu, čiji je on vlasnik i od tada su bliski prijatelji. Međutim, vremenom su se među njima rodile simpatije i tek pre nekoliko meseci su počeli da se viđaju. Banetova i njena veza je bila krizi i Katarina je našla utehu kod Ajkule. On svakako važi za velikog šarmera, tako da nije čudno što je i pevačica tako brzo „pala“ na njega - priča za naš list dobro obavešten izvor i dodaje da se njih dvoje nisu viđali u Beogradu.

Zoran Ajković Ajkula Foto: Miloš Perić

Zoran Ajković Ajkula Foto: Miloš Perić


- On često putuje i nikada se nisu viđali u Beogradu. Prvo zbog ljudi koji mogu da ih vide, jer je bila u vezi sa Banetom, a i Ajkula nije dolazio u Beograd. On je često u Crnoj Gori, a i ona je nedavno tamo imala nastup. Uostalom, Zoran je zauzet čovek tako da neće javno pričati o tome sa kim se viđa kada izađe iz kuće - kaže naš izvor.

Do komentara Zorana Ajkovića nismo uspeli da dođemo, ali Katarinu Živković smo pozvali i bila je iznenađena našim pozivom na tu temu.
- (ćutanje od nekoliko sekundi)...napišite da nemam komentar - bilo je sve što nam je rekla pevačica, koja je zvučala zbunjeno i uplašeno.

Njen bivši momak, Bane Janković takođe nije hteo da komentariše Kaćinu bliskost sa kontroverznim biznismenom.

Inače, mediji su pisali o tome kako je Ben zbog raskida u teškom psihičkom stanju, pa da je čak zbog toga pomišljao na samoubistvo, međutim, maneken se nije oglašavao tim povodom i tvrdi kako neće pričati ništa o tome na koji način su on i pevačica raskinuli.

Podsećanja radi, Kaća i Bane su u vezi bili četiri godine, a upoznali su se u rijaliti programu „Farma“. Živeli su zajedno u stanu na Novom Beogradu, a nakon raskida, maneken je morao da spakuje svoje stvari i nađe novi dom.
Poslednji komentari
  • Maja Vreme: 04.04.2014 17:08h

    Leleeee......................................

  • DEDA KRLE Vreme: 04.04.2014 18:12h

    Ovo nije tacno moja Kaca samo Baneta voli....kaki bre ajkuli, kaki drakuli samo Bane

  • okac Vreme: 04.04.2014 18:56h

    Zar Ajkula nije u zatvoru???

  • jocaaa Vreme: 04.04.2014 18:56h

    covek je sarmantan..to se vidi iz brzi voz....a jos je kontraverzan ima diskoteku..sve mu to daje na sarmu....lola nikaragvanska

  • mina Vreme: 04.04.2014 19:13h

    Lep decko!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP