Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SANDRA AFRIKA

Kada ona nastupa, sve vodi ka eksploziji: Nastup Sandre Afrike prekinula dojava o podmetnutoj bombi!

Autor: Svet | 28.12.2014 - 18:30:00h | Komentara: 1

Nastup Sandre Afrike u požarevačkom klubu prekinuo je dolazak policije, koja je dobila anonimnu prijavu da je u klubu podmetnuta bomba!

Sandra Afrika

Di džej je preko mikrofona, uz sugestiju pripadnika MUP Srbije, zamolio prisutne da se raziđu na pola sata, dok se ne proveri tačnost dojave, pa da nastave sa dobrom žurkom, jer će ih Sandra sačekati. Misleći da je u pitanju novogodišnja šala, skoro hiljadu prisutnih u početku je stajalo u mestu ispijajući svoja pića, da bi, tek posle ponovljenog upozorenja, počeli nevoljno da napuštaju klub.

Ispred kluba, na dobrom minusu, našao se veći deo prisutnih cupkajući i očekujući poziv za povratak na žurku, a vidno iznervirana Sandra Afrika popričala je s nama:

“Ovo mi se dešava drugi put u životu. Jednom je bila slična situacija u Hrvatskoj, a večeras opet isto. Stvarno ne mogu da verujem ko bi to mogao da mi uradi, a naročito mi je žao svojih fanova koji se napolju mrznu, kao i sestre i brata koji su hteli da provedu divno veče, jer se vrlo retko viđamo s obzirom na to da skoro svako veče nastupam van Srbije”, rekla nam je atraktivna pevačica, a zatim nam je prepričala nesvakidašnji detalj povodom dočeka 2015. godine.

“Nećete mi verovati da su me vlasnici diskoteke u Nemačkoj, u kojoj sam jednom nastupala, i to pre godinu dana, zvali pre dva dana i zamolili da upišem i rezervišem novogodišnji nastup za ulazak u 2016. godinu! Prvo sam mislila da ne čujem dobro, jer znam da 31. decembra pevam u Primoštenu, ali su dva puta morali da ponove da su se javili na vreme i da imam u vidu da me već sada bezecuju za doček 2016. godine".

Zanimalo nas je i koje, u duelu Sandra Afrika vs Ognjen Amidžić, odneo pobedu u “odmeravanju guza”.

“Pa ja, ko bi drugi. Pokušao je nekim trikovima i sunđerima da me pobedi, ali u toj kategoriji pobednik sam isključivo ja “, zaključila je Sandra Afrika u svom stilu.
 

Ipak, čim je utvrđeno da je reč o lažnoj uzbuni, Sandra se vratila na scenu i nastavila da peva. Nažalost, neki nisu imali strpljenja da čekaju, pa su otišli s nastupa, ali je veći deo publike ostao da do jutra uživa u njenim pesmama

Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 28.12.2014 18:49h

    blago njoj

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP