Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POGLEDAJTE

Kako je Sindi proslavila 34. rođendan! (FOTO)

Autor: Puls | 15.07.2013 - 22:53:00h | Komentara: 2

Popularna učesnica rijalitija „Veliki brat“ i bivša članica grupe „Models“ Ivana Stamenković Sindi je sa prijateljima, kolegama i dečkom Urošem Ćertićem proslavila svoj trideset i neki rođendan. Naime, atraktivna brineta i njenih desetak bliskih prijatelja pojavili su se u bašti popularnog prestoničkog restorana „Pevac“ kako bi proslavili njen rođendan i nove poslovne poduhvate, kako je najavila.

Sindi

Sindi duva bakljice

 Pored prijatelja, na rođendanu su bile i Sindine koleginice iz grupe „Models“, novinarka Nađa Jokić i njena mlađa sestra, narodna poslanica Nevena Adžemović. Popularne "modelsice" su čavrljale i nazdravljale rado se prisećajući vremena provedenih u grupi.

Sindi

Rođendanska pesmica

 Ipak, slavljenica je najviše pažnje posvetila svom dečku od koga se nije razdvajala. Tokom večeri su razmenjivali poljupce i strasne poglede, a u jednom trenutku u bašti restorana Pevac pojavila se i Uroševa bivša devojka, Sanja Dimitrijević, učesnica Prvog glasa Srbije.

Sindi

Nazdravljanje

  No, zaljubljeni golupčići je nisu praktično ni primetili, te je slavlje sve vreme teklo u dobrom raspoloženju. Vrhunac večeri je bio trenutak kada je iznešena torta sa prskalicama, nakon čega je atraktivna brineta oduvala svećice i zamislila samo njoj poznatu želju. Koliko je bila dobar domaćin i veseo slavljenik svedoči i to da je lično svojim zvanicama sipala šampanjac, a potom i nazdravila sa njima za još bolje godine koje dolaze. Nakon celovečernjeg provoda sa pregršt poklona, slavljenica je u pratnji dečka produžila u, nama, nepoznatom pravcu.

Poslednji komentari
  • Soraja Vreme: 16.07.2013 04:14h

    Ako se ne varam ovo je pastuv tj. decko one Ave Karabatic A gde je Avica ?? :D

  • dulebre Vreme: 16.07.2013 15:08h

    I jaoooo kako slatkoooo!!!! Daj bre ljudi pa neka slavi koga interesuje sa tortom od 5 evra za tri goste! I to mi je kao neka elita i pije se šampanjac kako da ne pije se šampanjac! Pre bi rekao da je sekt a šampanjac pravi košta koliko i cela ova njena zabava!Važno da su novinari tu da snimaju! Znam da nećete da objavite komentar ne bi bilo prvi put jer kada istini boli onda boli!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP