Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

DNEVNIK JEDNE STARLETE: NADA ĐUKIĆ BLONDI

Kako se zadovoljava muškarac!

Autor: Nada Đukić Blondi | 15.09.2013 - 05:00:00h | Komentara: 24

Sve na ovom svetu se vrti oko novca kaze nas narod,a ja bih rekla oko novca i đoke...

Dobro došli na prvi javni školski čas iz seksualnog vaspitanja...Ovaj čas seksualnog vaspitanja posvećujem svim našim čitateljkama koje ne znaju stručno muškarce zadovoljiti jezikom ili ručno. Šta najviše na svetu vole pravi muškarci?

Dobar auto,pivo uz tekmu,hmm... puno para,ukusan ručak kad se vrate sa posla ili da šetaju vrhunsku ribu gradom i pohvale se drugarima nakon tekme dobrom ševom.

Nada Đukić Blondi

Nada Đukić Blondi: Bez dlake na jeziku!

Mozda ali ipak ne!!!

Ne,ne drage čitateljke ima nešto bolje i od driblinga i ševe a to je zadovoljstvo i osmeh muškarca kada se njena sočna ženska usta ispune tečnošću...

Muškarcu treba iscrpeti i razbiti i poslednji atom snage i iscediti njegovu muškost kroz oralni orgazam.

Nakon oralnog orgazma nijedan muškarac vam neće reći ne,a vi ste dobili ostvarenje svih vaših želja serviranih od njega na tacni. Samo je stvar u tome koliko ste spremne da progutate i tehnički obradite vašeg alfa mužjaka.

Svaki muškarac od žene očekuje uvek nešto posebno i kreativno,a ne uvek isto. Felacio uključuje stimulaciju penisa ustima i jezikom dok je stara metoda ručnog rada uveliko prevaziđena.Kako se uspesno zadovoljava muškarac?

Prvo morate da znate da vas pogled zamenite kučkastim pogledom i dobro skenirate vašeg partnera i zaustaviti vaše zenice na njegovim, samo na par sekundi. Zatim vaša sočna usta prislonite uz njegov šlic od farmerica i zubima polako otkopčajte ga.

Samo u ovom slučaju se koriste zubići i to lagano.Blagim pokretom nosa, onjuškate celu regiju njegove muškosti preko gaćica.

Uživajte u njškanju kao mačkica kad pređe jer njega to još više uzbuđuje. Kad osetite da dobro pulsira ovlažite ga jezikom do korena. Zatim morate da ga obavezno progutate celog i od tog trenutka više ne smete stati sa radom, ispuštati ili lizati i sisati delimično. Gutanje i samo gutanje sa uporednim radom jezika i usana. Samo uporedni rad jezika i usana do korena glavića vašeg alfa mužjaka neće odvesti drugoj cica maci.

Gledajte ga pravo u oči, centrirajte njegov pogled dok vam je vrh glavića obmotan oko jezika. Uzdišite i stenjite dok telo treba uvek da vam se uvija kao kod mačke. Potrudite se da je koncetracija njegove muškosti tj. njegovog ponosa uvek potpuna između vrha glavića sve do jaja i tečnost života će buknuti u vremenskom intervalu koji je merljiv vašim uspehom da zadovoljite njegovu muškost.

Ukoliko poslušate moj savet životnu tečnost očekujte jako brzo, nakon maksimum 5min.Oralni seks treba da raspameti vašeg muškarca i da ga odmori od briga i ekonomske krize. Nikako drage moje ne treba da bežite od njega.

Šokantno je koliko žena ima problem da se danas opusti i uziva u oralnom seksu.

Voli kad je diraju po grudima i muškarci i žene: Nada  Đukić Blondi

Voli kad je diraju po grudima i muškarci i žene: Nada Đukić Blondi | Foto: Dimitrije Goll

Pokušajte sa ugašenim svetlom kako ga ne biste videli ako ste početnica.Vrlo bitno je da nikako, ali nikako zubima ne dotačinjete njegov ponos,a kamoli da ga slučajno ugrizete illi ozledite.Ubeđena sam da 90% tipova muškaraca vole kad ih devojke iznenade oralnim seksom čim se pojave na vratima. Npr. recite mu da vam pošalje poruku kada bude blizu vašeg ljubavnog gnezda a onda ga iznenadite pri samom ulazu i bacite se na posao.

Rupica na vrhu njegovog ponosa je superosetljiva,stavite vrh jezika na ovu tacku i koristite srednji pritisak. To je jako bitno mesto a on verovatno i ne zna da ima toliko potencijala za dobar osećaj tako da će mu se dopasti da vi to prvi otkrijete. Poza 69 je odlična ali probajte ovo... Lezite jedno do drugog tako da vam glava bude blizu njegovog ponosa,dok se oboje ližete,rukama masirajte njegove guzove.

Tamo ima velikih, malih i srednjih gluteusnih mišića ,a masaza ce izazvati jos vece opustanje.Onda usne prislonite uz njegova jaja i dopustite da vam on lično ugura ceo svoj ponos do krajnika.Vaš jezik u tom slučaju je kao divan fil na torti po kome klizi njegov ponos.

Dok vam on sve vreme masira krajnike vi njemu masirajte glavić ponosa.Taj neverovatan filing moze da traje i do pola sata ali za njega vam treba baš dobar kapacitet pluća.

Fudbaleri i kik bokseri su savršeni muškarci za oralne orgazme,upravo zbog veličine ponosa, isto tako i zbog jačine njihovih nogu... Ljubi vas vaša Blondi...

Poslednji komentari
  • jo Vreme: 15.09.2013 12:18h

    ovo je toliko vulgrano da nisam mogla da citam do kraja... zene koje oralno zadovoljavaju muskarce su najobicnije dr*lje.

  • jedno pitanjce ili više Vreme: 15.09.2013 12:31h

    Šta da radim - levo oko mi malo ide "ustranu" Imam parcijalnu pa šta da uradim ako zapne kad budem "to oko šlica" Da li da ignorišem ako dok ja budem njuškala preko gačica, milsim ako njemu pridodje da pusti tihomira, odvali kratki rafal ili se opredeli za streljanje slušatelja dužim rafalom nakon obilnog ručka i da li da njuškam ako su gače sa printom napred žuto pozadi smedje Kako da znam da ga nakon mog "prepada" iza vrata nije strefio infarkt ili samo uživa u zadovoljstvu dok mu ja obrađujem omiljenog vršnjaka

  • Marija Vreme: 15.09.2013 12:54h

    Velika sramota vasih novina.

  • Џинџер Минџер Vreme: 15.09.2013 13:03h

    Профукњачице свих земаља, уједините се!

  • zenska Vreme: 15.09.2013 13:23h

    Koja je ovo budala...pa imam sve u zivotu i bez njega i bez njegovog djoke!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP