Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

VIP ANEGDOTA

Kako su me startovale prostitutke!

Autor: Ekipa Alo! | 08.05.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Iako po sopstvenom priznanju nikada nije platio za seks, popularni pevač Šako Polumenta ipak je imao blizak susret sa predstavnicama najstarijeg zanata.

Šako Polumenta

Šako Polumenta | Foto: Zoran Ilić

Njemu se pre par godina zadesila neuobičajna situacija kada je zaustavio automobil na autoputu kako bi našao mobilni telefon, a dame koje su stajale i čekale mušterije videvši pevača opkolile su ga, nadajući se da se zaustavio zbog njih.


- Sada mi je to smešno, tada i nije bilo, bio sam u šoku. Krenuo sam na nastup, zazvonio mi je telefon i, pošto sam se nalazio na autoputu, nisam želeo da rizikujem da se javim, pa sam zaustavio automobil sa strane kako bih se javio. Kada sam uzeo telefon da se javim, iskliznuo mi je iz ruke, pa sam izašao iz auta kako bih ga što pre našao. U jednom momentu sam čuo vrisku i. kada sam podigao glavu, nekoliko devojaka je bilo oko mene.
Zbunjen jer ih vidim nasred puta, nasmejao sam se, misleći da su moji fanovi koji su se zaustavili da se slikaju sa mnom, a ubrzo mi je jedna od njih saopštila da bi bilo lepo nju da iznajmim. Odmah sam shvatio da one ipak nisu moji fanovi, zaboravio sam da tražim telefon i da sam se zbog toga zaustavio, sa kiselim osmehom, bez komentara, seo sam u auto i stisnuo gas. Kada sam se opasuljio od situacije, počeo sam da se smejem, mogu da zamislim kakav mi je izraz lica bio tog trenutka - ispričao nam je Šako svoju anegdotu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP