Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

VODITELJ JE NEDAVNO POTAMNIO SVOJE VEĐE

Kalinić farba obrve!

Autor: A. Radojević | 22.10.2014 - 15:15:00h | Komentara: 1

Poznati voditelj Milan Kalinić očigledno je rešio da se pozabavi svojim izgledom, te je ofarbao svoje obrve. Naime, kako su ovom simpatičnom voditelju obrve bile dosta svetle, on je odlučio da ih potamni, a premijerno ih je pokazao u emisiji “Pinkove zvezde”, koja je emitovana u subotu na Televiziji “Pink”.

Milan je novu boju svojih obrva  premijerno pokazao u poslednjoj  epizodi takmičenja “Pinkove  zvezde”, a svi komentarišu da sad

Milan je novu boju svojih obrva premijerno pokazao u poslednjoj epizodi takmičenja “Pinkove zvezde”

- Milan je po prirodi svetao čovek i normalno je da su mu i obrve svetlije. Međutim, stalno su ga zadirkivali da nema obrve jer se stvarno ponekad nisu videle. On je dugo razmišljao i doneo je odluku da ofarba obrve u tamniju boju.

On je pre nekoliko dana posetio jedan salon, gde su mu potamnili obrve, a supruga Sandra ga je maksimalno podržala u toj odluci - izjavio je za “Alo!” izvor blizak Kaliniću i dodao da voditelju svi kažu da izgleda mlađe.
- Nakon što je sredio obrve, svi su počeli da komentarišu da izgleda mlađe, što njemu veoma prija. Kada je malo razmislio, shvatio je da su ga svetle obrve činile dosta starijim i drago mu je što sada deluje svežije.

Pre

Pre | Foto: Marko Metlaš

Kako je ponovo počeo da se pojavljuje na malim ekranima, Milanu je bitno da lepo izgleda i da se svidi publici. Svojim humorom svakako zabavlja sve gledaoce kraj malih ekrana, ali isto tako nije želeo da vidi loše komentare o svom izgledu - završava priču izvor blizak voditelju i glumcu.

U nameri da potvrdimo naša saznanja, pokušali smo da kontaktiramo sa Kalinićem, ali se do zaključenja ovog broja nije se javljao na telefon.
Inače, Milan je novu boju obrva predstavio u poslednjoj epizodi takmičenja “Pinkove zvezde”, a tada su mnogi prokomentarisali na društvenim mrežama da izgleda drugačije, ali niko nije došao da zaključka da je ofarbao obrve.
Poslednji komentari
  • Hehe Vreme: 22.10.2014 15:23h

    Svi slovenske potomci tj slovenske krvi,imaju svetilje obrve ili bar svetlijih dlaka u obrvama.Ja imam prakticno ridje.Iako sam svetlo smedj...Bukvalno sam da sacuvam iscupao dve-tri vatreno crvene dlake iz obrva.Ima i plavih ili cak cudno belih ( ne sedih)

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP