Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NAPRAVIO HAOS

Kalinić zbog velike nužde "oteo" avion

Autor: B. Radulović | 06.04.2014 - 11:40:00h | Komentara: 8

Da je bahat u drumskom saobraćaju Milan Kalinić je pokazao više puta, a da ume neprilično da se ponaša i u vazdušnom saobraćaju poznati glumac je pokazao pre nedelju dana, kada nije želeo da izađe iz aviona kojim je doleteo u Cirih.

Milan Kalinić - strah i trepet pilota :)

Milan Kalinić - strah i trepet pilota :)

Kako saznajemo, po sletanju na ciriški aerodrom stjuardesa je probudila Milana, koji je zahtevao da ode u toalet u sklopu aviona, a pošto dvadesetak minuta nije izlazio iz njega, pilot je bio primoran da stoji u mestu uprkos opomenama sa aerodroma.

- Milan je sa svojim kolegama Andrijom Miloševićem i Milanom Vasićem otputovao u Cirih da bi izveli predstavu „Pevaj brate 2“, i to 29. marta. Kalinić se ceo put ponašao kao zvezda i nije skidao svoje naočare za sunce, a u jednom trenutku je zaspao. Po dolasku na ciriški aerodrom, Andrija i Milan su već krenuli da izlaze iz aviona, dok je Kalinić i dalje spavao. Njemu je prišla stjuardesa koja ga je probudila i zamolila da napusti avion, jer ne smeju da se zadržavaju na izlazu. On je zahtevao da ode u toalet, a pored toga što ga je sjuardesa zamolila da napusti avion, on se protivio. Ustao je i otišao u toalet u sklopu aviona uz opasku: „Valjda ja mogu da idem gde hoću“ - ispričao je za „Alo!“ izvor koji se nalazio u avionu.

- Kako stjuardesa nije mogla da ga spreči da ode gde je hteo, ponadala se da će se on kratko zadržati. Međutim, on dvadesetak minuta nije izlazio iz kabine, te su pretpostavili da vrši veliku nuždu. Uprkos opomenama koje su stizale sa aerodroma da se avion mora pomeriti, pilot to nije mogao da uradi. Posada je tad bila primorana da šalje obaveštenja da se još uvek ne mogu pomeriti jer imaju putnika u toaletu aviona - rekao je naš izvor.

U nameri da saznamo zbog čega se Milan tako bahato ponašao kontaktirali smo sa njim, ali do zaključenja ovog broja nismo uspeli da ga dobijemo ni na jedan broj poznat redakciji.
 
Poslednji komentari
  • sale Vreme: 06.04.2014 13:44h

    Umislio čovek da je zvezda...

  • 666 Vreme: 06.04.2014 15:58h

    Pa isao covek "MULAC" da se isprazni, mozda ga je uhvatila panika.

  • Andja Vreme: 06.04.2014 19:24h

    Kako vulgarno i ovakve stvari su samo budalama smesne i zanimljive...

  • branko1 Vreme: 06.04.2014 20:13h

    Bože šta bi taj nikogović radio da je prava zvezda.I ovako nas siluje svojim budalastim ponašanjem I klovnovskim "fazonima",Doći će on na svoje mesto kad naleti na ozbiljnog čoveka,kome nije do cirkusijade I njegovih gluposti

  • ss Vreme: 07.04.2014 00:06h

    Uvek mi je bio antipatican

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP