Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

LJILJANA OČARALA ANONIMNOG MUŠKARCA KOJI JE OPČINJEN NJENOM HRABROŠĆU

Kapetan nudi Salveti brak i očinstvo za ćerku!

Autor: A. Radojević - B. Radulović | 06.12.2013 - 07:13:00h | Komentara: 7

Ganut pričom da je otac deteta ostavio glumicu kada je zatrudnela, kapetan pozvao „Alo!” uz molbu da ga spojimo sa njom kako bi joj ponudio bezbrižnu budućnost

Salveta

Salveta je radosna izašla iz porodilišta

 

Glumica Ljiljana Jakšić, koja je pre deset dana u 52. godini postala mama, svojom hrabroćšu oduševila je pripadnike jače polovine, a jedan od onih kog je očarala svojim stavom i hrabrošću, bio je kapetan koji joj je ponudio iskreno druženje i pomoć oko tek rođene bebe. Gospodin koji nije želeo da spominjemo njegovo ime, revoltiran je odlukom bivšeg Salvetinog partnera da se povuče i odustane od roditeljstva, zbog čega je glumica primorana da bude samohrana majka.
- Kakav je to čovek koji ostavlja trudnu ženu i to ženu kao što je Salveta? Na sve to da joj se ne javi ni nakon porođaja i pomogne makar prvih dana. Ona je po mojim merilima idealna žena, izuzetno hrabra i uporna, žena koju bi svaki čovek poželeo da ima pored sebe. Voleo bih da mi pomognete da stupim u kontakt sa njom. Želim da joj pomognem i oko odgajanja ćerke Darije i da joj pružim sve u čemu oskudeva. Mislim da iz našeg poznanstva može da se rodi lepo prijateljstvo, a i ljubav. Ona zaslužuje sve najbolje jer su takve žene retke - kaže kapetan koji ne želi da se na ovaj način eksponira u javnosti, već se javio zbog čistih emocija koje ima. On ne krije da bi se, ako sve bude kako treba, ubrzo i oženio glumicom kako bi živeli kao srećna porodica. Kada smo pozvali Salvetu da joj predložimo upoznavanje, ona se prijatno iznenadila.

Ljiljana Jakšić izlazi iz porodilišta / Foto: Rajko Ristić

Ljiljana Jakšić  / Foto: Rajko Ristić

 - Jako mi je drago što još uvek postoje takve džentlmeni i vrlo rado ću se upoznati sa njim. Raduje me da muškarci sa manirima nisu izumrli. Potpuno sam posvećena Dariji i njenim prohtevima, ali čim se malo uigram možemo da se dogovorimo oko upoznavanja - oduševljena je Ljiljana što su u njenom životu počele da se dešavaju samo lepe stvari.

Sa druge strane, kapetan je sa radošću prihvatio vest da će njegova želja biti ispunjena i dodao da će čekati koliko je potrebno.
Podsećanja radi, Ljiljana je pre tri dana izašla iz porodilišta „Narodni front“ nasmejana i srećna u pratnji svoje sestre Sneške.
- Ja sam najsrećnija žena na svetu. Ovo sam dugo čekala i zbog toga ću živeti. Svima vama želim da što pre postanete roditelji i ovu sreću osetite na svojoj koži - rekla je tada glumica dok je izvodila svoju mezimicu kući.

Salveta krije ko je otac njene ćerke
Ljiljana nije želela za medije da otkrije ime oca njenog deteta jer se sa njim rastala čim je ostala u drugom stanju.
- Kada sam saznala da sam trudna, mi smo razgovarali i on je rekao da ne želi da bude roditelj. Nije mi bilo strašno, jer znam mnogo osoba koje ne žele da budu roditelji u tim godinama. On me nijednom nije pozvao tokom trudnoće, ni nakon što sam se porodila, a tako je i bolje. Ne bih previše pričala o njemu, njegovo ime nije vredno pominjati. On jeste otac deteta, ali će ćerka nositi moje prezime i biću samohrana majka. Iskreno, više bih volela da nađem osobu koja želi da bude roditelj i koja će prihvatiti moje dete i biti uz njega. To je važnije od biološkog oca - naslutila je u tadašnjim izjavama glumica.

Poslednji komentari
  • JJ Vreme: 05.12.2013 23:11h

    Za prave stvari nikad nije kasno i uvek je pravo vreme, za dete, za ljubav, za prijateljstvo, za pomoć, za novi početak, za šansu iskrenoj osobi sa dobrom namerom... Skoro sve što se dešava Llilji u poslednje vreme većinu nas zadivljuje, raduje, inspiriše... Velike stvari i idu uz ovako veliku ženu kao što je L lilja. POSEBNI KOMPLIMENTI ZA GOSPODINA KAPETANA, VRAĆA VERU U MNOGO TOGA SKORO ZABORAVLJENOG.

  • karalaki Vreme: 06.12.2013 07:30h

    beži od bilo koje uniforme da ne biheded cnndu.

  • Ana Vreme: 06.12.2013 09:22h

    Ako je ovaj covek iskren svaka mu cast! Samo da nije neki bolesnik...

  • Ahmad Nedzad Vreme: 06.12.2013 21:15h

    Bezi covece od zene koja ni ne zna ko je otac njenog deteta. Bolje udomi neku porodicu kojoj to zaista treba.

  • Ja Vreme: 07.12.2013 09:52h

    @ahmad nedzad, Pametnjakoviću, ona vrlo dobro ZNA ko je otac, al ne želi da govori ko je, jer ON ne ŽELI. Kako ste tako spremni osuđivati, fuj.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP