Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PROCURILA FOTOGRAFIJA SA SVADBENOG VESELJA GLUMICE

Karanova sa Ninom Seničar mešala uz trubače!

Autor: B. Radulović | 27.05.2014 - 08:00:00h | Komentara: 0

Iako su pokušali da svadbeno veselje sačuvaju daleko od javnosti, glumica Marija Karan i američki producent Džoel Lubin u tome nisu uspeli. Pošto je obezbeđenje čak i sa crkvenog venčanja udaljilo pripadnike sedme sile, „Alo!“ ekskluzivno otkriva detalje sa slavlja koje je bilo upriličeno samo za odabran krug ljudi, kao i delić atmosfere nakon što su mladenci isekli svadbenu tortu.

Veselile se do zore: Marija i Nina

Veselile se do zore: Marija i Nina

Sudeći po prvoj fotografiji koja je procurila u javnost, gosti iz inostranstva su se zabavljali na srpski način, iako reči pesama nisu znali, dok je mlada uz trubače zaigrala na stolici. Glumica se nije libila da uzme salvetu koju je vrtela rukama u ritmu „Šote“ i „Kalašnjikova“, a dok su joj trube svirale na uvo, ona je uvijala kukovima.


- Marija je bila vesela čitavu noć i sve vreme je igrala, dok su trubači došli za vreme sečenja torte i ostali jedan sat. Džoelovo drušvo, koje je doputovalo iz Amerike, bilo je oduševljeno atmosferom koju prave naši bendovi, zvukom trube i veselim pesmama, što je Mariji i bio cilj, da im pokaže kako izgleda prava srpska svadba. Ona se popela na stolicu čim su ušli trubači i dugo nije silazila, a uz taktove naših pesama đuskali su i stranci - kaže naš izvor koji se obreo na slavlju u restoranu na Kalemegdanu.

Na svadbi se među malobrojnim zvanicama našla i naša manekenka Nina Seničar, koja se pre godinu dana preselila iz Italije u Ameriku, gde sada radi.
- Ovako izgleda kada se slavi u srpskom stilu! Ovo je najlepša mlada, kraljica koja pleše uz trubače - napisala je Nina uz fotku koju je okačila na svom Fejsbuk profilu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP