Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NIJE PRODAVALA KARTE

Karleuša demantuje fotografiju praznog kluba! (FOTO+VIDEO)

Autor: Telegraf | 16.01.2014 - 14:00:00h | Komentara: 5

Iako pevačica u svom saopštenju za javnost tvrdi da je njen novogodišnji nastup otkazan mnogo pre nego što su karte uopšte puštene u prodaju, ostaje nejasno kojim povodom se u scenskom kostimu pojavila sporne večeri na Kopaoniku.

Jelena Karleuša

A možda su svi "skoknuli" do WC-a

Da je novogodišnji nastup Jelene Karleuše zakazan za 13. januar na Kopaoniku bio potpuni debakl, dokazuje i snimak sa lica mesta, gde se jasno vidi da je klub u kojem je pevačica trebalo da nastupa, prazan. Ona je, iako potpuno obučena za scenu, napustila hotel i otišla u nepoznatom pravcu, dok ju je nekoliko najvernijih fanova strpljivo čekalo u lokalu do kasno u noć.
Ekipa “Exkluziva” snimila je pevačicu neposredno pre nastupa u klubu “Aleksandar”, gde je nakratko pristala i da popriča sa novinarima.
- Imam otpor prema medijima, to je kao kada vas neko siluje godinama, a onda treba da vodite ljubav sa njim – kratko je rekla ona, a potom i prokomentarisala svoj scenski kostim:

- Vodila sam se time da će ovo publici da se svidi. Mrežaste čarape, halteri, brushalteri… publika to voli - rekla je Jelena i potom podsetila da ne daje intervjue dok ne objavi novi singl, koji je, svojevremeno najavila za Novu godinu.

Jelena Karleuša

Jelena Karleuša na izlazu iz kluba sa majkom Divnom

Ona je potom sa svojim menadžerom i majkom sela u auto i otišla u nepoznatom pravcu, uprkos tome što je nekoliko najvernijh fanova čekalo njen nastup koji je danima unazad pompezno najavljivala.

S druge strane, Jelena se nakon halabuke oko prodatih devet karata za novogodišnji nastup, obratila javnosti saopštenjem u kojem navodi da je čitav nastup otkazan mnogo pre nego što su karte uopšte i puštene u prodaju.

Konfuzija se nastavlja kod razloga otkazivanja, pošto pop zvezda ističe da ona ima “profesionalno pravo” da otkaže nastup, kao i da je to njena “lična odluka”.

Ako ste i vi zbunjeni kao i mi, pročitajte Karleušino saopštenje, kako bi vam možda bilo jasnije:

- Povodom još jedne dirigovane hajke na Jelenu Karleušu, koja je postala normalna za domaće medije, bez ijednog dokaza, izjave ili barem fotografije koja bi potkrepila tvrdnje, OŠTRO DEMANTUJEMO sramotnu informaciju o navodih “devet prodatih karata na Kopaoniku“. Nastup je otkazan mnogo pre zvaničnog početka, a karte se NISU NI PRODAVALE. Razlog je Jelenina lična odluka da ne nastupi što je njeno profesionalno pravo. Informacija o devet prodatih karata je još jedan u nizu pokušaja da se jedna velika zvezda ponizi u javnosti.

Jelena Karleuša SVAKE nedelje nastupa širom Balkana i Evrope, a slike sa tih nastupa možete videti (SAMO) na internet portalima i njenoj FB stranici jer NIKO od zvaničnih medija NE ŽELI DA OBJAVI slike krcatih klubova i hala u kojima JK nastupa, obara rekorde i druži se sa mnogobrojnim fanovima.

I SADA POSTAVLJAMO PITANJE, KOME VIŠE VERUJETE – FOTOGRAFIJAMA I SOPSTVENIM OČIMA ILI MEDIJIMA KOJI NE PRILOŽE NI JEDAN JEDINI DOKAZ ZA SVOJE TVRDNJE. Odluka je samo na publici – saopštila je PR služba pevačice.

Budući da se pevačica sasvim spremna za nastup pojavila na Kopaoniku, ostaje nejasno kojim povodom je došla, ako karte, kako sama kaže, uopšte nisu ni bile puštene u prodaju.

Ukoliko ne znate kome da verujete, predlažemo da pogledate video snimak na kojem se vidi skoro potpuno prazan klub uoči Karleušinog nastupa:

Saopštenje povodom prezimena Karleuša!

PR služba Jelene Karleuše je takođe poslala saopštenje povodom drugog slučaja, a ovaj put je povod bio "UVREDLJIVI TEKSTOVI POVODOM POREKLA PREZIMENA KARLEUŠA", gde se navodi i pravo značenje pevačicinog prezimena - Slobodan, buntovan i hrabar čovek.

Poslednji komentari
  • marke Vreme: 16.01.2014 16:38h

    da budem iskren, ovo nisu fotke gorepomenutog kluba a druga slika je sa izlaza recepcije hotela...

  • Kiki Vreme: 17.01.2014 08:56h

    A šta si onda radila polugola na Kopaoniku to veče u , nazovi, scenskoj garderobi, i za koga si spremila kombinaciju - mrežaste čarape, brushalteri i ostale gluposti koje si napričala u Exkluzivu, za koju reče da publika voli. Ženo, osvesti se!!! Niko si i ništa, a svaki novi fijasko sve je veći i veći!

  • goran Holland Vreme: 17.01.2014 10:08h

    Marke@ako ne znas ne pricaj gluposti...klub se nalazi u ukviru hotela.A ovoj ova saopstenja kao da pise neko iz Severne Koreje i ima Kim JU Dzonga iza sa pistoljom!

  • Milos Vreme: 17.01.2014 10:13h

    Isuse, ljudi. Obe prilozene slike su slike hotele u kojem je odsela.

  • ivona Vreme: 17.01.2014 11:44h

    ali na svom twitter profilu je 13.01.najavila koncert te veceri,bas na kopaoniku!i dan pre toga,i dan pre toga...nije nigde objavljeno otkazivanje...a ljudi cekali...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP