Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NEMA MIRA

Karleuša izazvala dobrovoljce da je pošalju u zatvor (FOTO)

Autor: A.O. | 28.08.2014 - 15:30:00h | Komentara: 2

Velika se prašina digla oko eventualnog odlaska Jelene Karleuša u zatvor zbog neplaćene kazne za saobraćajni prekršaj u iznosu od 15.000 dinara. Jelena je čak na svojim tviter i fejsbuk nalozima objavila fotografiju rešenja od Uprave zatvorskih sankcija.

Jelena Karleuša

Jelena Karleuša | Foto: Fejsbuk

Kontaktirali smo Jelenin PR tim koji nam je rekao da je kazna plaćena i da od Jeleninog robijanja nema ništa.

Međutim...

Jelena se ponovo oglasila putem društvenih mreža i to ni manje ni više nego sa jedinstvenom i kako njoj dolikuje, originalnom porukom:

Jelena Karleuša

Jelena Karleuša | Foto: Fejsbuk

Ako neko uplati 10.000€ na račun Doma za nezbrinutu decu u Zvečanskoj, idem u zatvor na 15 dana zbog saobraćajnog prekršaja (neću platiti kaznu)! Ajde da pretvorimo mržnju prema meni od strane pojedinaca u DOBRO DELO! Dobrovoljci? Ko želi da me vidi u zatvoru i učini human gest?

Povezane vesti:

Poslednji komentari
  • bordzija Vreme: 29.08.2014 06:51h

    Iako nisam poznat, do sada sam mnogo puta donirao novac onima kojima je trebao. Mojih 10.000 dinara je za mene veliko isto onoliko koliko je za JK 10.000 € i ona se nesme kriti iza donacije za Zvečansku ili neku drugu. Zakon je u ovoj zemlji jednak za sve (barem tako kaže Ustav) i naše dobročinstvo ne treba da bude azil za kršenje zakona. JK se inati sa policijom iako imaju nalog da je privedu, može da plati taj iznos, a ona ih svesno provocira. Dakle gospodo svi mi koji smo donirali novac netrebamo se pridržavati slova zakona, sakrit čemo se iza našeg dobročinstva, a policija če reči "Ma pusti, on je donirao 5.000 € nije zakon izmišljen za njega" To radi upravo JK, došao je dan kada svodi račune o svojim donacijama i dokazuje da je to bila čista računica, a ne humanost. Prozivam policiju da je hapsi !

  • mila Vreme: 29.08.2014 07:50h

    kolko je ova zena , pevaljka jadna da mora da prica glupos kakv zatvor samo da se pise o njoj posto drugo nista i nezna, nego da prica gluposti i slika se polu gola ili gola.ali ako je napravila prekrsaj treba da ide, zasto bi ona bila postedjena kazne, pa svi smo pred zakonom isti zar ne?da se odmorimo od nje.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP