Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

DEMANTI

Karleuša: Moj muž nije "za iznajmljivanje" i ima para da plati ženi i deci grejanje!

Autor: A. O. | 10.02.2014 - 16:00:00h | Komentara: 8

Pevačica Jelena Karleuša se oglasila na svom fejsbuk profilu sa ciljem da demantuje vest koja je ovih dana "potresla" Srbiju, a to je da je dužna 900.000 dinara za prirodni gas na koji se greje.

Tošić i Karleuša

Ukoliko niste znali, Duško Tošić zarađuje milione, pa Karleuša nema finansijskih problema| Foto: M. Perić

Tačnije, pevačica nije demantovala samo tu vest, već nekoliko informacija koje su se provlačile kroz medije, a vezane su za nju, pa je ponovo spomenula broj fanova na njenom koncertu, broj prodatih karata na Kopaoniku... Ipak, najviše je pažnje posvetila njenom navodnom dugovanju za grejanje, a tom prilikom je objasnila da njen muž zarađuje "milione (ne u dinarima)", pa sigurno ne bi ostavio ženu i decu da se mrznu na Dedinju.

Ona je očigledno mislila na nekoga kada je pisala o tome da ne mora da rinta svakog vikenda kako bi izdržavala muža neradnika, ali ćemo ostaviti vama da zaključite sami šta je Jelena htela da kaže ovom porukom i zato vam je prenosimo u celosti:

|OD SVIH BOLESNIH LAŽI...iliti BAJKA O 900.000|
U moru laži, uvreda i budalaština napisanih i izgovorenih o meni, često sam tražila razloge koji teraju neke ljude da me opsesivno mrze i žele mi zlo. I kad se sve sabere i oduzme, koren sve te mržnje i zla bila je i ostala ZAVIST. Navikla sam da budem meta napada neuspešnih, iskompleksiranih, i nesrećnih ljudi, koji lek za svoje frustracije nalaze u opsesivnoj mržnji svega onoga što sam ja. Na meti je moj život, karijera, izgled, porodica.... U Srbiji su se, kad je reč o meni, odavno prešle granice, pa sada imamo čitavu plejadu ljudi koji su slavu stekli upravo blateći moje ime. Jer u Srbiji je IN napadati JK. I što je veći ološ, sebi više daje za pravo. Mediji im kao nagradu daju naslovne strane.
Jedna od poslednjih u nizu budalaština je da su mi isključili grejanje zbog duga od 900.000 dinara za gas. To je naravno ništa naspram onog medijskog linča koji je trajao mesecima posle mog koncerta na Ušću, kad je najspektakularniji koncert ikad napravljen na ovim prostorima, i sa preko 40.000 fanova, nazvan debaklom. Nije ništa ni u odnosu na budalaštinu da sam na Kopaoniku prodala 9 karata, i još bezbroj laži koje više i ne demantujem.
ALI! Ova otvorena potreba da se ja ponizim, ovaj put je kulminirala. Glupost medija dosegla je vrhunac. A evo i mog odgovora svima:
DRAGI MOJI, AKO VEĆ NEGIRATE 20 GODINA MOJE KARIJERE, ZA VREME KOJE SAM VALJDA NEŠTO I ZARADILA(mada po vama ja prodajem 9 karata, pa razumem vašu "logiku"), NE MOŽETE DA ZABORAVITE I ČINJENICU DA JA NEMAM RENT-A-MUŽA, KOG IZDRŽAVAM RINTAJUĆI SVAKOG VIKENDA PO TEZGAMA! PREVIŠE SAM DOBRA RIBA ZA NEKAKVOG LUZERA I NERADNIKA. AKO STE ZABORAVILI, MOJ MUŽ SE ZOVE DUŠKO TOŠIĆ, I FUDBALER JE. LEP, MLAD, ZGODAN I VEOMA USPEŠAN. POŠTO, ETO, SLUČAJNO ZARADJUJE MILIONE(i to ne u dinarima), DA LI STE STVARNO POMISLILI DA BI DOPUSTIO DA NJEGOVA KUĆA NA DEDINJU BUDE HLADANA A ŽENA I DECA U PROBLEMU? NIJE BAŠ LOGIČNO.
A SAD O MENI. ZA 20 GODINA KARIJERE, RADILA SAM I ZARADILA SASVIM DOVOLJNO DA MOGU DA BIRAM DA LI ĆU, KAD I GDE DA RADIM. NE MORAM PO SVAKU CENU DA RINTAČIM SVAKOG VIKENDA. TO OVI ŠTO MORAJU...
A KADA PRISTANEM DA SE ODVOJIM OD SVOJE DECE(ne zaboravite da sam ja majka dve preslatke devojčice, i da je majčinstvo moj najveći životni uspeh), TO JE SAMO POD USLOVOM KAD MI MNOGO PLATE. U SVAKOM SLUČAJU DOVOLJNO DA PLATIM I GAS I DA VAS, TAKO "DIVNE I PLAMENITE", KUPIM SA SVE TONOM ZAVISTI KOJU U SEBI ČUVATE.
MOŽE MI SE :-******
Poslednji komentari
  • nurija Vreme: 10.02.2014 16:45h

    Tacno kraljice znase ko najvise zaradjuje to su fudbaleri i to ove sto placaju ove medije da pisu lazi o tebi bolii ih sto su njihovi muzevi ili kriminalci ili papucari ljubite armija kisssssssssssss

  • Vitez Vreme: 10.02.2014 18:06h

    Ama duguješ li ti za grejanje ili ne. Ostalo me ne zanima.

  • lejla Vreme: 10.02.2014 18:14h

    I onda je mrmot zavio cokoladu u foliju.

  • Boran aga Vreme: 10.02.2014 19:14h

    nema potrebe da se pravdas bilo kome ...ipak si ti za razliku od NJIH jedno gradsko dete...a to puno znaci

  • Bilbija Vreme: 11.02.2014 02:35h

    za koncert prodala devet karti i logicno da je muz izdrzava

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP