Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PRESUDA ZA KLEVETU:

Karleuša mora da plati Ceci 200.000 dinara!

Autor: Kurir | 27.09.2013 - 10:05:00h | Komentara: 14

Ražnatovićeva će novac koji će dobiti od Jelene, zbog uvreda iznesenih pre tri godine u otvorenom pismu, proslediti deci u Zvečanskoj.

Svetlana Ražnatović Ceca

Pare će proslediti deci u Zvečanskoj: Svetlana Ražnatović Ceca | Foto: Rajko Ristić

 

Svetlana Ražnatović dobila je na sudu Jelenu Karleušu, koja će morati da joj isplati 200.000 dinara za klevetu, ali i da podmiri sudske troškove u iznosu od oko 70.000 dinara. Epilog postupka na koji se čekalo skoro pune tri godine

Blaćenje je nedopustivo!

Nije bitna materijalna korist, to nam nije ni bio cilj, već dobijanje presude, kojom smo dokazali da je ovakav vid blaćenja Ražnatovićeve ili bilo koga drugog nedopustiv. Kada presuda postane pravosnažna, sva sredstva ćemo usmeriti u humanitarne svrhe - rekao je Cecin advokat Miša Petrovski.

desio se pre nekoliko dana, kada je Viši sud u Beogradu konačno stavio tačku na tužbu koju je Ceca podnela protiv JK zbog objavljivanja otvorenog pisma na Fejsbuku.
Karleuša je u njemu iznela niz optužbi protiv koleginice, ali je Ceci, koja je njene konstantne prozivke dugo trpela, prekipelo kad joj se dotakla porodice.
- Zar ti nije bilo trulo dok je Arkan šamarao Minimaksa zato što me je branio od vas dvoje? Hm? Mislim, stajala sam tu... Nisi pokušala da ga sprečiš. Na red su došli „zemunci“ i ti na čelu stola, sa sve idiotskim šeširom. Vedrila si i oblačila, narodski - kur.ila si se s tim ubicama... - deo je pisma koje je Karleuša objavila na društvenoj mreži:

Jelena Karleuša

Mora da plati zbog fejsbuk statusa: Jelena Karleuša

-... Naravno, onda su te „nevinu“ odveli u pritvor, dok su tvoja deca „gladovala i tugovala“ bez majke! Svi se sećamo tih nadrealnih tekstova! Čuj, deca gladovala u Arkanovoj vili od dva miliona, i to krvava dva miliona! Ne, sva srpska deca su gladovala, tvoja su bila sita!
Ceca je tužbu protiv JK podnela u decembru 2010. godine, a sav novac koji joj Karleuša bude isplatila za klevete uplatiće na račun deci iz Zvečanske ulice.
Pokušali smo da dobijemo Jelenu Karleušu za komentar, ali njen PR Zoran Birtašević nam se nije javljao.
Poslednji komentari
  • Milos Vreme: 27.09.2013 10:22h

    Zao mi je sto je ova zenturaca dobila na sudu, ali ne mogu da se ne setim da je trazila prvobitno 10.000.000 dinara, tako da 200.000 koje je dobila... :D

  • momazver Vreme: 27.09.2013 10:47h

    ISTINA JE SKUPA. Ova i nije nesto..vec se i ranije znalo za nju...sta ces,jedna je izgleda pismena,a jedna zna dA cita..ali svaka im cast. vazno je da rade ono sto najbolje znaju..- da uveseljavaju narod.

  • Neko Vreme: 27.09.2013 11:05h

    Karleusa je u pravu 100 posto....Ali platice joj ona navodnu uvredu ali ostace cista....a ova nece uplatiti to u Zvecansku vec ce platiti neizlaske na sudske sporove jbg nakupilo se 3 spora za nedelju dana po 50 000 TAMAN

  • PEKI Vreme: 27.09.2013 13:37h

    Iz napred postavljenih komentara ocito je da ovaj list Alo, unapred znam da moj komentar necete postaviti, naklonjen iskljucivo Kareusi koja o pevanju ni ono pocetno slovo nema i nezna, ali je zato spletkarusa i alapaca, sto joj se i na sudu dokazalo. Ceci ni plahate nemoze da lepi za koncerte jer je tako i odrasla uz oca koji je radio sta je hteo jer je bio je veliki policiski strucnjak koji od ronioca u gradskoj cistoci dogurao do svemocno tiranina u vreme Milosevica, koga sam licno upoznao pri pretrazivanju utopljenika.

  • mia Vreme: 27.09.2013 14:16h

    A sta je Karleusa ovdje slagala??? Od kad se istina naziva kleveta? ccccc, jadna zemljo u kojoj se za izgovorenu istinu mora platiti. Bas je briga, bar je sebi dala oduska, pa sta kosta da kosta!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP