Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

FOLK DIVA I PEVAČICA OTPUTOVALE ZAJEDNO U CIRIH, A VRATILE SE RAZLIČITIM LETOVIMA

Karleuša pobegla od Cece!

Autor: Sanja Arsić | 13.10.2014 - 16:00:00h | Komentara: 2

Iako je često indirektno prozove na društvenim mrežama, Jelena Karleuša očigledno uživo ne sme ništa da kaže Svetlani Ceci Ražnatović, jer je u petak po podne bukvalno bežala od nje kada su se našle u istom avionu do Ciriha.

Jelena Karleuša i Svetlana Ražantović

U letelici je bila veoma nervozna: Jelena Karleuša Zadovoljna održanim koncertom: Ceca Ražnatović

Naime, folk diva je putovala u Švajcarsku kako bi održala veliki koncert, dok je Jelena imala nastup sa Sašom Matićem, a iako se očekivalo da će se zajedno i vratiti u Srbiju, do toga nije došlo jer je pop pevačica navodno promenila let.

Svetlana Ražantović

Mahala fotografima na aerodromu

- Ceca i Jelena su imale zakazane nastupe u Švajcarskoj, a slučajno su se našle na istom letu do Ciriha. Kada je Jelena ugledala Cecu na aerodromu, nije mogla da veruje, a sve vreme je izbegavala da bude u njenoj blizini, pa čak i kada su se zajedno našle u biznis klasi, JK je bila veoma nervozna. Ona je jedva čekala da slete u Švajcarsku, što je vrlo čudno, jer je u nekoliko navrata otvoreno pljuvala Cecu. Očigledno je da, kada se nađe u njenoj blizini, ne sme ništa da prokomentariše, već samo ćuti. Kako sam čuo, Jelena je obavestila svoje prijatelje da će u nedelju oko 12 doći u Srbiju, ali se to nije desilo, te verujem da je ona kupila novu kartu jer nije želela ponovo da sretne folk divu - izjavio je za „Alo!“ izvor koji se našao na licu mesta, i dodao da se JK veoma unervozila na aerodromu.

Svetlana Ražantović

Sa aerodroma je otišla u svoju vilu

 

"Jelena je navodno trebala u nedelju oko 12 da dođe u
Srbiju, ali se to nije desilo, te verujem da je kupila novu
kartu jer nije želela ponovo da sretne folk divu", tvrdi izvor „Alo!“

- Kada je ugledala Cecu, Jelena se veoma unervozila i nije želela odmah da uđe u avion. Kako se nedavno vozila ekonomskom klasom, što je neko od putnika i zabeležio, vrlo je moguće da je pokušavala da rezerviše i sebi biznis klasu, ali ne mogu da tvrdim - kaže naš dobor upućen izvor.

Iako su svi očekivali da će u nedelju u podne pevačica i folk diva pojaviti na aerodromu u Beogradu, to se nije dogodilo. Nasmejana i ponosna na uspešan koncert, Ceca je stigla na Aerodrom „Nikola Tesla“, gde ju je čekalo obezbeđenje, koje ju je odvezlo do kuće gde je sa porodicom sumirala utiske sa ovog nastupa. Zanimljivo je da Ceca sa sobom nije imala prtljag, te postoji mogućnost da će joj kao velikoj zvezdi dostaviti na kućnu adresu.

Saša Matić se vratio bez JK!

Saša Matić

Saša Matić | Foto: Zoran Ilić

Iako su zajedno otputovali, Saša Matić i Jelena Karleuša vratili su se iz Ciriha odvojeno. Kako je Jelena promenila povratnu kartu, Saša je sleteo juče u jutarnjim časovima sa svojim menadžerom, a na pitanja o koleginici sa kojom je nastupao, nije želeo da odgovara.

Poslednji komentari
  • Драгомир Vreme: 13.10.2014 16:56h

    Утекла?И,бре,па да су седеле заједно и ,,убијале,, време лета певањем Карлеуша би макар нешто научила да пева?Онолико да не кажемо да боље аматери од њојзи певају!А Цеца,бато,не да пева ... Баш уме да пева!Знам женску још док је оволицка била!

  • Darko Vreme: 13.10.2014 19:18h

    O oze koja vest. Zena je verovatno otisla kod muza u Istambul.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP