Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

"PENZIJA"

Karleuša se pismom povukla i sa društvenih mreža: Došlo je vreme!

Autor: 24sata.rs | 15.10.2013 - 12:15:00h | Komentara: 9

Posle povlačenja iz medija, Jelena Karleuša stavila je tačku na bilo kakav vid oglašavanja u javnosti, pa čak i onaj preko svojih privatnih profila na društvenim mrežama.

Ponosna: Jelena  Karleuša

Ponosna: Jelena Karleuša

Ona se pismom pozdravila sa svojim fanovima, ali samo do Nove godine.

Prenosimo vam njeno kompletno pismo.

DRAGI FANOVI:
Iza mene je jedan uzbudljiv i nezaboravan period, kada sam izdala moj najtiražniji album u dosadašnjoj karijeri, deseti studijski album "DIVA" (HVALA VAM NA TOME) kada se desio sada vež antologijski koncert na prepunom Ušću, kada ste mi pokazali svu ljubav i podršku ovog sveta, i ulili mi snagu da nastavim dalje da se borim sa krutim balkanskim predrasudama i pravilima! Muzika je bila i ostala način na koji ja komuniciram sa vama i oduvek sam se trudila da dobijete najbolje što se može dobiti. Od muzičke produkcije, tekstova, do spotova i scenskih nastupa, uvek sam želela da zbog vas pomerim granice i pokažem da smo SVET! Da možemo rame uz rame sa svetskim tokovima, ma koliko teško bilo to ovde, ma koliko se mnogi trudili da ne uspem. Sve dok imam vas, ja nemam šta da brinem, prava ste ARMIJA divnih ljudi i ponosna sam na vas i što vas je svakim danom sve više. Došao je period kada moram da se povučem, kako bih se usresredila na moj, nazovimo to-moj muzičko scenski COME BACK! Posle koncerta na Ušćcu, to ne može biti bilo šta i bilo kako, već MNOOOOGOOOO dobro! Zato se do Nove godine neću oglašavati ni na društvenim mrežama, kao što sam se odavno povukla i iz pisanih i elektronskih medija i javnog života uopšte! Budite strpljivi, a znam da hoćete, i verujte u mene! Nikad vas nisam, a tek sad NIKAD VAS NEĆU IZNEVERITI! Do novog singla, koji se očekuje, ako sve bude po planu, za Novu godinu, ja vam šaljem svu moju ljubav, grlim vas, i da znate da pratim sve što pišete... Vaša, JK
 
Poslednji komentari
  • branko Vreme: 15.10.2013 12:37h

    ona se samo sa drustveni mreza i moze povuci,na tv,radiju,kaficima ionako je niko ne slusa niti je emituju,da nije neta da se oglasi vec bi je zaboravili.

  • salko Vreme: 15.10.2013 12:43h

    Samo idi,ali uzmi kartu u jednom pravcu.

  • erasmus Vreme: 15.10.2013 13:03h

    Ma vidi , vidi , " UMETNICKO - INTELEKTUALNI MAG " se opet javlja , saopstava , ... , naravno , opet negde iz nekog podruma , rupe , ... ! PLAGIJAT PLAGIJATA zbog ogromne domace i svetske zainteresovanosti svog " umetnickog lika i dela " , " velikog broja fanova " , " velikog broja IZUZETNO POSECENIH NASTUPA " , ... , se povlaci iz javnosti , ali , pazite , SAMO DO NOVE GODINE ! Jaoj , kuku , lele , ... , pa kako cemo preziveti taj INTELEKTUALNO - UMETNICKI VAKUM bez nje ? ! Draga J.K. , a da se Ti povuces iz javnosti bar narednih 814 god. , da odes na neko zadruzno imanje da beres jabuke , ONDA BI ZAISTA USRECILA SVOJE " FANOVE " .

  • erasmus Vreme: 15.10.2013 13:44h

    Draga J.K. , pa zaista , i termin , DNO DNA si uspela da probijes ! Pa gej udruzenja te se odricu , distanciraju od Tvojih IMPRESIJA , ... , zaista , tuzno i zalosno ! Kome zaista nesto znaci Tvoja " UMETNOST " ? ! Jecika , ne cni li Ti se , da je resenje Tvojih ZIVOTNIH , MENTALNIH , " UMETNICKIH " , MORALNIH , ... , problema , dugotrajni odlazak u Eritreju , Sudan , Somaliju , Etiopiju , ... , pa da tamo probas da postanes NEKO !

  • Митрофан Фустић Морија Vreme: 15.10.2013 13:45h

    Хоће ли се повући и из Социјалистичког савета радног народа, из савета месних заједница, из самоуправних заједница, из феријалног савеза, из савеза извиђача, из савеза пчелара, из савеза чувара оваца на планинама, из јединица друштвене самозаштите, из дивизија општенародне одбране, из сеоске изборне комисије...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP