Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

VELIKI ZALOGAJ

Karleuša: Sledeće godine, Hipodrom!

Autor: mondo.rs | 23.02.2014 - 23:45:00h | Komentara: 14

Jelena Karleuša na svom Twitter nalogu objavila je da je danas počela zvanične pregovore o održavanju koncerta na beogradskom Hipodromu.

Original:  Jelena Karleuša

Original: Jelena Karleuša

Pevačica već mesecima bije bitku sa medijima koji prenose oprečne informacije o njenom poslednjem koncertu na beogradskom Ušću. Jelena i njeni fanovi stoje pri tvrdnji da je bilo više od 40.000 ljudi, dok pojedini mediji pišu da je na koncertu bilo samo 10.000. Zbog "organizovane medijske hajke" na njen lik i delo, JK je najavila da će tužiti medije koji su "ciljano i plaćeno" pisali da je koncert bio propast.
Pevačica je čak nedavno ponudila 100.000 evra za fotku "praznog Ušća", i kasnije na Twitteru pisala kako joj se još uvek niko nije javio da "podigne nagradu".
Malo je reći da je Hipodrom svakako veći zalogaj od Ušća. Poređenja radi, na koncertu Bijelog Dugmeta 2005. na beogradskom Hipodromu bilo je oko 200.000 ljudi, što se smatra rekordnom posećenošću na našim prostorima.
Poslednji komentari
  • dragan Vreme: 24.02.2014 00:11h

    Jelena, ništa ti ne vredi. Narod te NE VOLI, bar velika većina naroda. Džaba tvoja samozaljubljenost i nenormalna ambicija. Džaba mama voditeljka, džaba tata policajac. Džaba tvoja potreba da konstantno budeš u medijima ne birajući sredstva. Možeš da dubiš na glavi, možeš da se prošetaš gola Terazijama, možeš da se kandiduješ za Predsednika .Sve su to stvari koje donose samo instant popularnost i traju jako kratko. Narod ne voli tvoj glas, tvoje pesme , tvoje (ne) pevanje,tvoje bahato i bezobrazno ponašanje i ti tu ništa ne možeš promeniti.

  • dejan Vreme: 24.02.2014 00:11h

    U kojoj traci trci?

  • slavica Vreme: 24.02.2014 02:35h

    E, zeno do sad si mi uvek zivce kidala svojim izjavama a sa ovom si me slatko nasmejala, hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe

  • sava Vreme: 24.02.2014 02:52h

    ako ostali ucesnici dogadjanja budu magarci - sigurno pobedjujes (mada tesko verovati da osim magaraca moze i ovaca moze biti i drugih) - pod uslovom da se uprava hipodroma slozi i ustupi ti prostor...

  • lala Vreme: 24.02.2014 06:38h

    Kad sam procitao samo naslov, pomislio sam, nije valda da ce poceti da trči.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP