Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ČELNICI RUŽIČASTE TELEVIZIJE DONELI ODLUKU DA NE PROMOVIŠU PEVAČICU

Karleuša zabranjena na „Pinku“

Autor: A. V. - S. A. | 11.10.2014 - 08:00:00h | Komentara: 12

Pop pevačicu Jelenu Karleušu više nećemo gledati na ružičastoj televiziji! Kako „Alo!“ saznaje, čelnici „Pinka“ doneli su odluku da se lik i delo JK zabrani na njihovoj televiziji zbog uvredljivih reči koje je izgovorila na njihov račun. Željka i Milicu Mitrović je razljutila rečenica u kojoj JK kaže da oni pevače tretiraju kao stoku.

Karleuša je već  jednom bila  zabranjena, pa se  nakon nekoliko  godina pomirila  sa vlasnicima  ružičaste  imperije

Karleuša je već jednom bila zabranjena, pa se nakon nekoliko godina pomirila sa vlasnicima ružičaste imperije | Foto: Zoran Ilić

- Ja sam tim Jelene Karleuše. Neka se „Pink“ i „Prva“ otimaju o zvezde. Ne obrnuto. Malo su mi tužni pevači koji se poltronski utrpavaju i nude, ali oni moraju. Zato ih i „Pink“ i taj „Grand“ tretiraju kao stoku, bez poštovanja, kao robove i potrošnu robu. Jer zašto bi ih poštovali kada ne poštuju samio sebe? Meni se blago rečeno je*e i za televiziju i za novine. Moje društvene mreže su ionako dominantnije od svega toga. Ja trebam medijima. Ne obrnuto. Bez mene, domaći šou biz je jedna velika jeftina smorčina - rekla je u intervjuu za portal Tracara.com Jelena.


Čelnici „Pinka“ se očigledno slažu s njom, te kada je već rekla da joj ne treba televizija za promociju, sad je neće ni imati.

Ne dozvoljavaju da neko vređa njih i  njihove saradnike: Željko i Milica Mitrović

Ne dozvoljavaju da neko vređa njih i njihove saradnike: Željko i Milica Mitrović | Foto: Zoran Ilić


- Karleuša je već jednom bila zabranjena na „Pinku“, pa se nakon nekoliko godina pomirila sa Željkom i Milicom i oni su joj pružili drugu šansu. Uvek su bili fer prema njoj, kada god je imala nešto da kaže ili promoviše, oni su joj davali šansu za to. Gostovala je u gotovo svim emisijama koje se emituju na ružičastoj televiziji. Čelnici ove medijske kuće nisu želeli da tolerišu njene uvrede. Ona vrlo dobro zna da nikada nijedan pevač nije bio tretiran kao stoka, kako je ona rekla, i da su svi imali medijskog prostora koliko je kome bilo potrebno. Od sada je sigurno da Jelenu Karleušu nećemo gledati na „Pinku“ - rekao nam je izvor blizak imperiji Mitrović i dodao:

- Ekipa emisije „Premijera“ je na koncertu Dragane Mirković uzela izjavu od Jelene, ali taj prilog nije emitovan, njenu izjavu nisu pustili niti su pomenuli njeno ime - završava dobro obavešteni izvor.

U toku jučerašnjeg dana pokušali smo da stupimo u kontakt sa čelnicima ove televizije, međutim, do zaključenja ovog broja oni se nisu javljali, dok Jelena nije želela da komentariše naša saznanja.
Poslednji komentari
  • Hehe Vreme: 11.10.2014 07:37h

    I sad ce JK da opet ispadne kao neka koja govori istinu bla bla,mucenica,na krst je razapeli i sl. Nju treba svi da zabrane.Nek ide u Sarajevo i Pristinu pa nek njima "peva".

  • Maja Pešić Vreme: 11.10.2014 08:53h

    Što samo govori da je Karleuša veća faca od celog Pinka...i da pametno koristi svaki medijski trenutak.

  • 2KD Vreme: 11.10.2014 09:55h

    Ovo stvorenje ne mozete da ne volite,jer kome je uspelo da u takom vremenu ispali milion gluposti i da ostane ziv osim njoj???Prosto mi bude zao "stotina hiljada"njenih "vernih fanova".Gospodjo vi trebate samo svojoj deci,mamaDivni i mladom muzicu,i nikome vise.....

  • paradoks Vreme: 11.10.2014 10:06h

    to sto se samopromovise po drustvenim mrezama i namestena slika, nema nikakvu vrednost sem da zadovolji svoje samoljublje i ubedi sebe u istinitost tih fotografija. ona se potpuno razisla sa stvarnoscu i sebe ubedila kako menja svet, da ume da peva, i da se u sve razume i u tome joj najvise odmazu sujeta i ti pratioci sa drustvenih mreza, kojima mozes da podvalis sve sto se dva puta pojavi ili izgovori u medijima.

  • Zabrinuti Vreme: 11.10.2014 10:29h

    Да којим случајем Иван Ивановић ради на Пинку, заиста бих помислио да је он умешао прсте у тако нешто, али пошто то није случај, заиста сам забринут како ћемо у будућности живети, јер медијско експонирање Јелене Карлеуше је дирекрно пропорцијално броју радних места у овој напаћеној земљи.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP