Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ŠOKANTNO OTVORENO PISMO

Karleuša zapretila Dari Bubamari!

Autor: Tračara | 22.02.2015 - 21:30:00h | Komentara: 24

Pevačica Jelena Karleuša napisala je otvoreno pismo svojoj koleginici Dari Bubamari koja ju je izveđala u emisiji "Ekskluziv". Ona je JK nazvala kozom koja je ljubomorna na nju, a Karleušin odgovor vam prenosimo u celosti.

Jelena Karleuša

Jelena Karleuša | Foto: Milorad Milanković

 Radojka, vreme je da jednom zauvek stvari nazovemo pravim imenom i da te stavimo na tvoje mesto!

DA LI SI TI NESREĆNICE SA SILIKONSKIM DUPETOM PO SRED GRUDI I FACOM MATOROG ŠTAKORA DALA SEBI ZA PRAVO MENE DA VREDJAŠ?
-Pod jedan, shvati – NISI I NIKAD NEĆEŠ BITI ZVEZDA!!! Ti mukice pevaš po gradskim kafanama, raznim Gaučosima i raznoraznim birtijama za smešne pare pred 50 ljudi!
2. Nemaš ni jedan koncert u karijeri
3. Ti ženo nemaš fanove!
4. Sve što ti imaš je auto na lizing i stan na kredit u Lisičijem potoku, tri strahotne Filip Plejn krpe sa cirkonima kupljene od šanera, pseću dužinu nogu i šiške koje nabacuješ od temena pa do pola njuške da koliko toliko sakriješ rugobu!

Dara Bubamara / Foto: Rajko Ristić

Dara Bubamara / Foto: Rajko Ristić

 5. Shvati da si u svakom smislu te reči RUŽNA! Podjednako i fizički i duševno!
Ti mukice koja pevaš drmajući monstruoznim silikonima po buvarama, za par stotina evrića DAJEŠ PRAVO SEBI DA PROZIVAŠ MENE?! Dok ti u kafanama plašiš pijance kezeći užasne veštačke zube ja svake nedelje imam koncerte širom Evrope pred hiljadama ljudi. Sigurna sam da svaki vikend gledaš slike sa mojih koncerata i udaraš glavom o zid! Direkt facom i to o španski zid! Ko zna, možda si zato onako stravično gadna?!
6. Za dva sata mog pevanja ja zaradim onoliko koliko ti za godinu dana! Ali mi nikad nije palo na pamet, budaletino, da te ismevam i omalovažavam zbog toga! (Ako treba pozajmiću ti da kupiš neku original tašnu a ne da te sa izbeglicama iz Turkmenistana hapse po aerodromima zbog falš kofera!)
7. U karijeri dugoj 20 godina imam bezbroj nagrada za najtiražnije albume i za pevačicu godine! Znaš koliko puta si ti to doživela? NIKAD.
8. U karijeri imam koncerte kojih se Madona ne bi postidela! Koliko ti koncerata u karijeri imaš?! Ni jedan jedini! Kafana Gaučosi se ne računa.
9. Koliko fanova imaš nesrećo? Evo ja ih imam registrovanih preko MILION! A ti?! Ti si na nivou statističke greške! Šta ti to govori o tvojoj nazovi karijeri??? Razmisli! I ti sebi daješ pravo da vredjaš?!
10. Za tebe niko nikad nije i niko nikad neće reći da si dobra riba! Sem tvog muža (neću da vredjam nedužnog čoveka, ali pošto stalno pominješ mog, čisto da napomenem da je moj fudbalski reprezentativac koji zaradjuje milione, tvoj drži neku kafanu u Parizu) Da li treba da ti crtam kakva sam ja riba u poredjenju sa tobom, pseća nogice?!
11. Da li je ikad iko pohvalio tvoj stil sem TEBE SAME?! Ne! Nikad niko! Da li treba da ti crtam koliko ja vredim na tom polju? Sigurna sam da to, čak i u tvojim šizofrenim ispadima, odlično znaš.
12. Da li te ikad iko pominje sem mene koja ti iz sprdnje dajem malo reklame? Ne! Nikad niko! Sem da te eventualno pljunu zbog skaradne rečenice PUNO KOŠTA!
Šta ti sve ove činjenice govore o tebi, Radojka? Evo ja ću ti otvoriti te sitne oči-TI SI JEDAN OBIČAN KU*AC koji iritira gladni narod bajkama o bogatstvu! A istina je da nemaš, mukice, ama baš ništa sem onog što će ti banka oduzeti jer ne plaćaš redovno rate (ali ne brini, sigurna sam da znaš kako izgleda moja kuća kod Belog Dvora, nudim ti privremeni smeštaj, ima mesta i u vlasništvu je moje porodice, nije pod hipotekom, bices mirna)
NIJE SRAMOTA NEMATI RADOJKA, SRAMOTA JE ISMEVATI DRUGE DA NEMAJU, A SAM BITI GOLO GOVNO I PREVARA!
Važiš za bizarnu pojavu i sprdnju! Ovaj narod treba da te pljune SVAKI PUT KAD IZGOVORIŠ DA TVOJE PUNO KOŠTA!
Neobrazovana, ne znaš ni padež da ubodeš, ali da vredjaš ljude znaš?! Sad si dobila vrednu lekciju koja ne košta ni puno ni malo već nema cenu.
ZA KRAJ, još jednom me pomeni, dajem ti reč da će svi saznati strašne detalje tvog privatnog života. O DA, VERUJ MI DA SVE ZNAM!
Ovim stavljam tačku.
Poslednji komentari
  • Ma bravo Vreme: 23.02.2015 00:26h

    1.Jeco ma bravo obozavam te mada do skoro nisam ;)!!!Sta se desilo s PUNO KOSTA AUUU NA STA LICI...

  • bordzija Vreme: 23.02.2015 00:29h

    Prvo bi ustvrdio da JK nije ovo pisala, njen vokabular je toliko siromašan pa nije u stanju odraditi tekst sa ovoliko prostota i vulgarnosti. Nepotrebno je isticati da se njih dve u mnogome ne razlikuju, sem u činjenici da je JK veća pačenica od Dare. Njeno apostrofiranje kako joj se kuća nalazi u blizini "Belog dvora" na Dedinju, svojstveno je skorojevićima i neozrelim osobama. JK je iznova dirnula nečiju porodicu, a to je toliko nisko da niže ne može da bude. Pak što se tiče njenih koncerata po Švajcarskoj i Austriji (nije koncert već nastup) ako je veličina pevati skoro go na bini, a uz to svlačiti gosta sve do gaća, e onda JK s pravom kaže da je "veličina" ali budale. Svakako mi je Dara draža jer je opičena kao struja, dok je JK puna cinizma i podmuklosti. Ovaj tekst je jedan bedan pokušaj kako nipodaštavat koleginicu. Od srama si operisana pa jedino što mi preostaje da kažem, doči će vreme kada će te svi u Srbiji bojkotirat !

  • dragan Vreme: 23.02.2015 00:42h

    Dara je daleko od normalne i pristojne osobe, ali Karleuša je totalno pogubljena i van svake realnosti. Ako ona zaista veruje u sve ovo što je napisala - ta žena ima ozbiljnih problema u svojoj glavi i to nije nimalo naivno. Dara jeste tipična skorojevićka i snob i žao mi je zbog toga, jer je nekada bila baš simpatična, ali JK ima mnogo ozbiljniji problem koga verovatno nije ni sama svesna.Žao mi je njene porodice.

  • brane Vreme: 23.02.2015 01:04h

    uvek pomislim ova jk je sad dotakla dno dna,ali me uvek demantuje sledecim gestom,ovo sto je ona napisala za daru sve bi mogle da napisu ceca i brena za nju,ali bas sve,od koncerata do privlacenja paznje prozivajuci one koji pevaju pred 100 000 hiljada ljudi.sto se tice drustvenih mreza jeco,ti si daleko veci predmet sprdnje od radojke,a tvoji koncerti kao onaj na kopu prosle zime za 5 ljudi,ono prenemaganje u cg kad te gazda najurio i ona blamaza na uscu su svakao dokaz da internet fanovi ne pomazu kad su zivi nastupi u pitanju.

  • Jovan Jovanovic Vreme: 23.02.2015 01:25h

    Bas me zanima ko je ovo napisao,posto Karleusa nije u stanju ovo ni da procita a kamo li sastavi.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP