Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ISPOVEST

Karleuša: Zbog mene je
Minimaks dobio šamar od Arkana!

Autor: S.S. | 11.02.2013 - 14:24:00h | Komentara: 17

Pevačica Jelena Karleuša je u emisiji „Granica“ otkrila da bi prebila Ivana Ivanovića, da je sa 19 godina imala javni obračun sa najopasnijim ubicom Kristijanom Golubovićem, da je Minimaks dobio šamar zbog nje...

dd

Jelena Karleuša u "Granici" | Foto: Screenshot "Youtube"

U sutrašnjem emitovanju „Granice“ saznaćemo ko je prvi napisao da je ona ,,trandža“ i da živi isključivo od skandala, zašto joj se čak i Kristijan Golubović izvinjavao iz Centralnog zatvora, kako je doživela naslovnu stranu jednih novina na kojoj je pisalo – Skakao sam Karleuši po sisama…

“Ja sam sa 19 godina imala javni obračun sa najopasnijim likom, ubicom i niko nije smeo da pisne. On je morao da bude najveći nacionalni heroj, a Ceca je morala da bude najveća majka svih nacija. Niko nije smeo da pisne, a kamoli da me uzme u zaštitu. Čovek me je razvaljivao u novinama. Nije se bavio svojim kriminalom, nego se bavio jednom klinkom od 19 godina”, rekla je Jelena u emisiji.

dd

"Granica" koja će sutra biti emitovana | Foto: Screenshot "Youtube"

Takođe, pevačica je otkrila šokantan podatak u kojem je objasnila kako je Željko Ražnatović Arkan lupio šamar Minimaksu kada je bio izazvan njenom izjavom da su sve pevačice ku*ve, prenosi portal telegraf.rs.

“Imala sam svega 19 godina i niko me nije zaštitio, osim jednom Minimaks, koji je zbog toga u bekstejdžu dobio takvu šamarčinu da se više niko nikad nije usudio da me brani”, istakla je Jeca.
Takođe, napomenula je i da bi prebila voditelja Ivana Ivanovića.
“Jednom se krio iza nekog stuba na aerodromu, pa me je video i sakrio se iza stuba i tvitovao. Kada bi on meni prišao – Ja bih ga prebila!”, zaključila je JK.
 
Poslednji komentari
  • hunter Vreme: 11.02.2013 15:15h

    Pa ko tebe sta pita ....luda zeno

  • PETAR56 Vreme: 11.02.2013 15:19h

    Ima li kraja njenim glupostima? Očito, za nju ne važi izreka: "čega se pametan stidi, time se budala ponosi".

  • Nadja Vreme: 11.02.2013 16:08h

    Majko moja,imali ovoj ludaci ko da nabije ludacku kosulju ili su sve ludnice prebukirane pa ludaci slobodno setaju po ulici i po emisijama.

  • Milena Vreme: 11.02.2013 16:09h

    "Diva" na Hepi televiziji.... Sta reci....

  • Solitair Tina Vreme: 11.02.2013 16:48h

    Zaista ne shvatam cemu vodi ovo prepucavanje?! Ceca-Jeca, Maca-Caca... Trla baba lan! Nisam bila prisutna i ne mogu da kazem ko je koga samarao, tukao, skako po sisama i tako dalje...Ali kao "lice iz mase" koje voli muziku mogu da kazem da skidam kapu Karleusi za trud koji ulaze u svoj rad (steta sto ne peva malo bolje-mada to danas nije ni vazno), a Cecine pesme obozavam! Mozda bi dobro bilo Jelena da shvati da njih dve niko nikad nije ni poredio,niti postoji razlog tome.Narod Cecu voli zbog glasa i pesama, dok Jelena oskudeva na tom polju.Ocigledno sve sto se desavalo Jeleni je ostavilo traume sa kojima ne ume bas najbolje da se izbori, pa poseze za egzibicionizmom i "kopanjem po proslosti" ne bi li narodu promenila sliku o Ceci, sto je bezveze, jer ni Elton Dzona (na primer) niko ne voli zato sto jeste ili nije gej ,vec zbog njegovog talenta i muzike.Bilo kako bilo, kad odem kafanu uzivam uz Cecu, dok u klubu razbijam sve uz Jecu!! Puno pozdrava obema!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP