Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

DIVA SPREMNA ZA NAJVEĆI SPEKTAKL NA BALKANU

Karleuša zida grad ispod bine na Ušcu!

Autor: A. Veljković | 23.05.2013 - 23:26:00h | Komentara: 12

Iako će njen koncert na Ušću biti 15. juna, pop diva Jelena Karleuša Tošić vredno radi pred spektakl koji će biti nešto što još nije viđeno na ovim prostorima. Naime, JK je zbog neverovatne produkcije i svega što je zamislila morala da angažuje ljude iz pet okolnih država kako bi doneli opremu koju je zahtevala.

Ujedinjuje publiku  iz regiona: JK

Ujedinjuje publiku iz regiona: JK

- Jelena je ovih dana u haosu zbog poslednjih priprema, a brine se o svakom detalju koji će biti na sceni. Scenografija će biti neviđena, a 40 igrača će biti uz nju. Bend od 15 članova će zajedno sa njom izvoditi stare i nove hitove u promenjenim verzijama, a sve to će pratiti neverovatni kostimi, koji će publiku sigurno ostaviti bez teksta.

Zaniljivo je da će na Ušću te večeri biti 800 kvadrata LED ekrana, a multimedija koju je spremila mnoge će dovesti do suza. Sve vam je jasno kada je napravljen čitav grad ispod bine - priča za „Alo!“ izvor koji je u Jeleninoj organizaciji i dodaje da će na Karleušin koncert doći publika iz svih krajeva Evrope.

- Neverovatan broj Jeleninih fanova iz Bugarske, Nemačke, Austrije i Mađarske su već kupili karte i sa nestrpljenjem očekuju ovaj šou - završava naš izvor, a pop diva je poručila svim ljubiteljima njenog rada da se spreme za muzički spektakl kakav još nije viđen.

- Moj tim i ja ćemo dati sve od sebe da u ta tri sata čitavom Balkanu pružimo muzički spektakl kakav do sada nije viđen, a kada ja kažem spektakl - svi znaju da će to i biti. Moja publika zaslužuje najbolje, od muzičke produkcije, preko koreografija, do kostima i specijalnih efekata. Biće brojnih iznenađenja koja će mnoge ostaviti bez daha i definitivno pomeriti sve granice u šou biznisu na ovim prostorima - rekla je pevačica za naš list.
Inače, za koncert Jelene Karleuše vlada ogromno interesovanje, a karte se prodaju neverovatnom brzinom.

Jk zaustavila saobraćaj na Slaviji!

Reklama za koncert Jelene Karleuše 15. juna našla se na zgradi kod kružnog toka na Slaviji i na taj način izazvala pažnju većine vozača. Naime, automobili koji su juče u toku dana prolazili kroz centar grada buljili su u džinovsku Karleušu. Mnogi prolaznici su čak slikali ovu reklamu kao svojevrsnu atrakciju.


 
Poslednji komentari
  • m5 Vreme: 24.05.2013 00:45h

    Lepo, dolazimo.

  • Svetlana Raznatovic Vreme: 24.05.2013 00:57h

    Nemoj molim te vise da mi krades fanove. Smesna si,mala! i taj bodi ti je izasao iz mode jos 2005. Pozdrav!

  • Dalia Vreme: 24.05.2013 01:13h

    Slatko sam se nasmijala..Kakvi napori,kakav marketing,a neće napuniti iznad 15-do 20000,to joj je plafon! Spominje li se igdje da će ona pjevati šta uživo to mene zanima? Jeco,Jeco otkaži to na vrijeme!

  • ana Vreme: 24.05.2013 01:20h

    Vjerovatno concert zahtijeva publiku,a naravno I pjesme.Stari I novi hitovi?Publika iz Europe,mozda se misli hotel Europa. A reklama na Slaviji,naravno saobracaj je stao Ili ometan,svijet se krstio da k sebi dodje.Zivi bili pa vidjeli.Lijepo spavaj pop diva, viva la diva or backward.

  • hromi daba Vreme: 24.05.2013 03:59h

    Nije li Jelena Karleuša mogla napraviti skromniji koncert, a sa razlikom kupiti nekoliko inkubatora za porodilišta ? Hoće li biti LED ekran od 800 m2 ili 100m2 malo je važno, oba bi poslužila svrsi. Kod JK je prisutna Balkanska malograđanština, samo da se priča kako je bilo naj itd."Dipeš mod" su održali koncert za pamćenje, a JK se mogla edukovat kako to izgleda kad si slavan. Da nema raznih iznenađenja, golih stražnjica i razgoličenih plesačica, malo ko bi došao na "Ušće" i gledao JK.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP