Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

DIVLJAKUŠA NA SUDU

Karleuši preti pet godina zatvora!

Autor: Ekipa Alo! | 31.01.2015 - 20:30:00h | Komentara: 21

Jelena Karleuša ni juče nije uspela da savlada svoje izopačene nagone, već je nastavila da u svom divovskom stilu pljuje redakcije “Alo!” i “Blic”, a posebno našu koleginicu, koja ju je prekjuče putem SMS-a zamolila da prokomenatiše izjavu Dare Bubamare, koja ju je uporedila sa svojim psom.

divljačko ponašanje pevačice dobija epilog na sudu

Divljačko ponašanje pevačice dobija epilog na sudu | Foto: Nemanja Kostić

Nakon što je uz salvu najpoganijih uvreda poručila novinarki da se pripazi, Karleuša je na svom Tviter nalogu objavila i privatni broj novinarke, kojoj dva dana neprekidno preti čopor ozlojeđenih osoba! To joj nije bilo dovoljno, već je isto to objavila i na svom Fejsbuk profilu, gde je ponovo, na sebi svojstven način, pozvala na linč naše koleginice, ali i redakcija!


Divo, prestani da lažeš!


Da u svoj svojoj nemoći više zaista ne zna gde udara, diva je potvrdila juče, kada je na svom Fejsbuku objavila da je tužila naš list zbog povrede časti! Pošto je čak i baron Minhauzen za nju malo dete, armiju poštovalaca svog lika i dela ponovo je slagala tvrdnjama da je od našeg lista već nekoliko puta dobila novac na ime odštete. Ovim putem obaveštavamo javnost u Srbiji da gorepomenuta nikad nije dobila nijedan spor sa „Alo!“!
 

- Tu se vidi i službeni telefon k*rvetine koja sebe naziva novinarkom, pa kako ona može da uznemirava mene i mnoge druge, možete i vi nju! Demokratska zemlja, zar ne? - napisala je diva pored telefona naše koleginice, koja se potom našla na udaru vernih fanova JK!

Zbog opravdanog strahovanja za svoju sigurnost, naša koleginica je presavila tabak i protiv samozvane dive podnela krivičnu prijavu Prvom osnovnom tužilaštvu. Novinarka je tužiocu dala izjavu u kojoj je opisala čemu je sve bila izložena u poslednja dva dana, a takođe je pokazala i sve preteće SMS-ove, koji joj neprekidno pristižu na privatni broj! Prijava će se obrađivati redovnim putem, kako zakon nalaže, a sudeći po onome što je navedeno u prijavi, divovska istraga joj ne gine!

Divin srednji  prst koji je juče  pokazala našem  listu mogao bi lako da isprlja zatvorske rešetke

Divin srednji prst koji je juče pokazala našem listu mogao bi lako da isprlja zatvorske rešetke

Prema Krivičnom zakoniku, za delo ugrožavanja bezbednosti, kao i za poziv na linč, divin srednji prst koji je juče pokazala našem listu mogao bi lako da isprlja zatvorske rešetke! Zakonom propisana kazna zbog ugrožavanja bezbednosti novinara je od šest meseci do pet godina zatvora!
Na nezapamćeno uznemiravanje novinara i redakcija reagovalo je juče i Udruženje novinara Srbije (UNS)!

- Smatram da je svaka vrsta pretnje novinarima neprihvatljiva. S obzirom na to da je Jelena Karleuša javna ličnost, morala je da povede računa kako se ophodi prema novinarima. Na tužilaštvu je sada da proceni da li u njenim objavama i porukama ima elemenata krivičnog dela, nakon toga očekujem da reaguju - rekao je za “Alo!” Petar Jeremić, predsednik Izvršnog odbora UNS-a.

Jecu iskulirala njena “armija”


Diva je juče na Fejsbuku ostavila i broj naše redakcije pozivajući svoje fanove da nam se jave i kažu šta misle o našem listu. Na njenu žalost, niko od armije poštovalaca njenog lika i dela nije se juče javio našoj ljubaznoj sekretarici. Pitanje je da li je to posledica toga što je od njene umišljene armije ostao samo “streljački vod“ sa Ušća ili zbog toga što niko više ne reaguje na njene ispade i ludosti.

Poslednji komentari
  • damir Vreme: 31.01.2015 20:11h

    Ma opasni ste vi

  • kata Vreme: 01.02.2015 00:14h

    ma nece se se nista desiti toj "divi" stradaju samo obicni ljudi na zalost,a trebalo bi je malo u corku da ne umislja da je neko,a ustvari je nula

  • dorcolac Vreme: 01.02.2015 00:25h

    Karleuša je odavno pukla ali nema ništa od privodjenja, zatvora i tako to. Tata joj još uvek ima jake veze u policiji i tužilaštvu. Zato ona i divlja.

  • micika Vreme: 01.02.2015 00:34h

    epa bre keruso dolijala si sa tim jezikom duzim no sto si ti sama...

  • branko1 Vreme: 01.02.2015 00:40h

    "Dr laza Lazarević" željno čeka "divu"(ha,ha,ha.....) kao I sve sličnog mentalnog sklopa koju ima ova I ova preklapača

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP