Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ISPOVEST

Katarina Bogićević: Sestrina bolest me je pogodila i promenila

Autor: Story | 08.11.2014 - 17:30:00h | Komentara: 0

Već u prvom pojavljivanju u šou-programu Tvoje lice zvuči poznato, sedamnaestogodišnja Katarina Bogićević uspela je da osvoji simpatije publike koja ovu talentovanu Podgoričanku pamti po ulozi u seriji Folk.

Katarina Bogićević

Katarina Bogićević | Foto: Fejsbuk

Bez obzira što je mlada, simpatična tinejdžerka još od četvrte godine bavi se muzikom koju je zavolela odrastajući pored oca, profesora klarineta, i majke, koja se bavi komponovanjem muzike za decu. Poslednjih godina Katarina ostvaruje svoje snove, a cilj joj je da po završetku srednje škole upiše umetničke studije u Americi, za šta se intenzivno priprema.

Pre toga publika će imati priliku da uživa u njenim transformacijama u popularnom šou-programu Prve televizije, gde je već uspela da pobedi u drugoj emisiji sa numerom Vitni Hjuston "I Will Always Love". Novac koji je tom prilikom osvojila poklonila je siromašnoj porodici iz Nikšića koja ima dete obolelo od celijakije. Na taj način uspela je da skrene pažnju javnosti na tu bolest, od koje boluje i njena mlađa sestra.

Katarina Bogićević

Katarina Bogićević kao Vitni Hjuston

 
Jeste li rado prihvatili poziv da učestvujete u šou-programu ;Tvoje lice zvuči poznato?

Produkcija je zvala moje roditelje jer sam ja još maloletna, a kada su mi oni rekli da postoji mogućnost da budem deo tog šou-programa, insitirala sam na tome da učestvujem jer sam gledala prošlu sezonu i mnogo mi se dopala. Tada sam čak i pričala članovima svoje porodice kako bih volela da i ja budem učesnik, međutim, oni su mi rekli da ne veruju da kao maloletnica mogu da budem deo emisije. Ipak, moje želje su se ispunile i dobila sam poziv koji sam rado prihvatila.

Koji zadatak vam je, osim Vitni Hjuston, najbolje legao?

Jako sam srećna što sam sa Ivanom Jeftovićem imala priliku da izvedem ;Fantoma iz opere;, jer sam prvi put pevala operu. To zahteva mnogo vežbe i truda, ali zapravo su takvi zadaci pravi izazovi. Osećam se posebnom zbog toga.

Već u drugoj epizodi uspeli ste da odnesete pobedu izvodeći baladu Vitni Hjuston, koliko vam to znači?
Mnogo, jer sam oduvek želela da pevam numere Vitni Hjuston, ali moji su mi roditelji govorila da još nije vreme za to jer je ona bila starija od mene kada je pevala, a uz to je crnkinja, te bi trebalo da sačekam da mi se oformi glas. Međutim, dobila sam taj zadatak i uz mnogo truda i pomoći Marije Mihajlović i mog oca, uspela sam da to odlično uradim. Posebno mi je drago što sam sebe prvi put videla kao tamnoputu jer imam beo ten i nikada ne mogu da pocrnim tokom leta.

Katarina Bogićević / Foto: Fejsbuk

Katarina Bogićević / Foto: Fejsbuk

Jeste li već uručili nagradu porodici iz Nikšića čije dete boluje od celijakije?

Da, već sam bila u Nikšiću, a tom prilikom posetila sam i Podgoricu i videla brata, sestru, tatu i baku, sa kojima nisam zajedno još od septembra. Tata je bio sa mnom kada sam uručila pomoć jednoj porodici sa osmoro dece koja imaju između petnaest godina i tri meseca. Bilo je vrlo dirljivo i mučno, jer žive u zaista teškim uslovima, a jedno dete je obolelo od celijakije. Moja mlađa sestra ima isti zdravstveni problem. Nadam se da će im ovih hiljadu evra bar malo pomoći da nahrane svoje mališane.

Da li je teško da se dijagnostifikuje?

Ide sa na veoma iscrpljujuće preglede koji su neprijatni i bolni, a kod jako male dece rade se u totalnoj anesteziji. Kada smo saznali da Ksenija ima tu bolest, u početku sam sebi govorila da to nije ništa strašno. Međutim, kada je sa roditeljima otišla u Beograd, gde je u bolnici provela tri meseca, i kada mi je majka pričala šta su joj sve radili, bilo mi je mnogo žao. Kada su se vratili, bilo mi je teško da se priviknem na novonastalu situaciju u kući. Mama je takođe to teško prihvatila, ali smo se s vremenom pomirili sa tim.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP