Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POBEDNICA „TALENTA” DAJE NOVAC ZA OBRAZOVANJE DECE

Katarina: Daću pare u humanitarne svrhe!

Autor: D. Petrović | 25.02.2013 - 23:51:00h | Komentara: 1

Za Katarinu Kovačević (21) pobeda u četvrtoj sezoni šou programa „Ja imam talenat“ bila je potpuno iznenađenje, ali uprkos tome, studentkinja farmacije već je odlučila kako će potrošiti nagradu od 100.000 evra.

Katarina Kovačević

Katarina Kovačević | Foto: Goran Srdanov

- Kao što sam već rekla, deo novca od nagrade ću dati u humanitarne svrhe, ali ne za kupovinu nekakvih televizora, slatkiša i ostale potrošne robe, već ću uložiti u obrazovanje dece bez roditelja. Želim da im pomognem i doprinesem obezbeđivanju njihove bolje budućnosti.

Uložiću u neki fond, verovatno. Drugi deo novca ću uložiti u svoj album i muzičku karijeru, a treći deo ću dati roditeljima za ono što je njima potrebno - otkriva Katarina, koja je u finalu otpevala pesmu „Zajdi, zajdi“, uprkos protivljenju mnogih.

- Istina je, niko osim moje mame nije bio za to da otpevam pesmu „Zajdi, zajdi“ i to u finalu, jer to nije žanr koji mi najbolje leži. Međutim, ja sam se odlučila za tu pesmu i ispostavilo se da sam bila u pravu - tvrdi Kovačevićeva, koja je više plakala nakon izvođenja pesme nego po saznanju da je pobedila u popularnom takmičenju.

- Kada sam pevala „Zajdi, zajdi“, za mene su to bili veoma emotivni momenti i nakon što sam otpevala i čula gromoglasno „bravo“ iz publike, videla Natašu Ninković kako ustaje i tapše i moje roditelje kako plaču, zaplakala sam. Ne mogu da objasnim zbog čega sam zaplakala, ali to je zaista bio emotivan momenat - kaže devojka iz Negotina, koja je zahvaljujući glasovima publike za sobom ostavla Hajnalku Buš, spremačicu čarobnog glasa iz Subotice.
Poslednji komentari
  • Miroslav Vreme: 26.02.2013 08:19h

    Sve je to u redu ali zašto su meni od 7 poslatih poruka samo dve prošle. Jako puno ljudi se inače javilo sa sličnim problemom pa sama pobeda Katarine zbog toga po meni ne može biti regularna. Ova njena tzv. pobeda kao uostalom i sva dešavanja u Srbiji koja imaju veze sa malo većim novcem su kontrolisana od nekih službi zaduženih za to, i ko će dobiti novac, i koliko, i koliko mora da da u tu i tu svrhu, koliko sebi da ostavi itd..., mislim suviše je providno.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP