Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PUKLA TIKVA

Katarina Radivojević raskinula sa dečkom!

Autor: Kurir | 14.10.2013 - 14:00:00h | Komentara: 0

Katarina Radivojević nedavno je okončala tromesečnu vezu s Ivanom Novčićem, koji živi i radi u Švajcarskoj. Prema izjavama odlično obaveštenih izvora, Ivan je bio taj koji je odlučio da se ova kratka romansa prekine jer nije mogao da izađe na kraj s lepom glumicom.

Katarina Radivojević

Katarina Radivojević | Foto: Nebojša Marković

"Katarina je strašno temperamentna, a u vezama je mnogo teška", kaže sagovornik "Kurira", koji je dobro poznaje, i dodaje: "Ivanu se na početku mnogo dopala, kao i svim muškarcima, ali vremenom, njeno ponašanje je izazvalo sukobe preko kojih on nije hteo da pređe. S obzirom na to da je Katarina navikla da joj svi momci povlađuju, mislila je da će i ovom bankaru, koji je studije završio u Kaliforniji a jedno vreme živeo i radio u Londonu, moći da nametne svoje stavove, ali očigledno je da se prešla u proceni".

Bila je veoma iznenađena kada joj je Ivan saopštio da je najbolje za oboje da se raziđu, a pre samo dva meseca Radivojevićeva je mislila da je napokon našla pravog partnera za sebe.
"Teško mi je bilo u životu da ga pronađem, ali mogu da kažem da postoji. On je moj idealan par, a to je ono čemu svi težimo. Bitno je da žena nađe muškarca koji joj u potpunosti odgovara i koji je pun razumevanja, jakog i stabilnog, koji može da podrži njena stremljenja i karijeru, kao što su moja u ovom trenutku", izjavila je nedavno Katarina.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP